Ponta, prostul satului care se vrea președinte

Nastase si PontaCine este Dottore Ponta? Oficial este candidatul alianței PSD+PC+UNPR la funcția de Președinte a României. Să vedem acum ce înseamnă această alianță. PSD înseamnă, printre altții, bătrînul bolșevic Ion Iliescu, mai tînărul infractor dovedit Adrian Năstase și Guzganul Rozaliu Hrebenciuc, în prezent reținut preventiv pentru fapte de corupție și trafic de influență. PC înseamnă turnătorul dovedit și condamnatul penal Dan Voiculescu. UNPR înseamnă oportuniștii de serviciu.

Este evident de ce a fost atras Dottore Ponta de mocirla din PSD. Bădăran este, doamna Fă Doina Pană (Youtube) poate confirma. Plagiator, adică hoț, este. Mincinos este. Și mai este și prost pentru că dacă era deștept n-ar fi provocat Diaspora așa cum a făcut-o el în turul I. Duminică va trece și el prin coșmarul prin care a trecut Mircea Geoană în urmă cu cinci ani cînd acesta s-a culcat președinte și s-a trezit muritor de rînd. Singura șansă a lui Ponta era să fure mult în România, ca să evite soarta lui Geoană care a pierdut pe mîna Diasporei. Doar că acum va trebui să fure mult mai mult decît e posibil pentru că i-a provocat să iasă la vot nu doar pe cei din Diasporă ci și pe mulți români din România care se săturaseră de politicienii din ambele tabere.

Ponta, fă-ți bagajele! PSD-ul te va arunca la gunoi așa cum l-a aruncat și pe Geoană.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Ponta, prostul satului care se vrea președinte”

  1. Cu totii am fi prosti, daca nu ne-ar face Dumnezeu destepti.
    Un presedinte singur nu poate sa dea imaginea unei tari si sa suplineasca spiritul fair play al poporului. Sa invatam sa ne exprimam in primul rand civilizat, caci apostolul Pavel a spus sa ne purtam in buna cuviinta si cu lucrurile si cu cuvintele.Indiferent ce a facut sau este Ponta, sa ne limitam la aprecieri obiective, care sa redea in primul rand imaginea noastra de crestini de doua mii de ani.
    Atunci cand vom reusi in propria noastra persoana sa devenim ceea ce cerem de la altii, cu siguranta vor incepe sa se intrevada niste schimbari majore in tara noastra. Cel slobod la limba nu poate sa-si controleze nici alte metehne, deci sa respectam pe toti oamenii,indiferent de unde provin, ca sa ne respectam in primul rand pe noi insine.

Comentariile sunt închise.