Conspiratia companiilor farmaceutice. Cum fac bani pe pielea noastra!

Una din cele mai profitabile industrii este cea a producatorilor de medicamente impotriva cancerului. Piata depaseste 100 miliarde de dolari, cu o crestere de 6,5% in ultimii 5 an,i si se estimeaza ca pana in 2018 va creste cu 8%. Pentru ca profiturile sa creasca este nevoie de pacienti, iar pentru asta, boala, implicit suferinta, trebuie lungita si amplificata. Iar uneori, creata.

In patru saptamani, cinci doctori americani, care tratau naturist afectiunile pacientilor, au fost gasiti morti, in conditii dubioase, iar alti cinci sunt dati disparuti. Unul dintre ei, dr. James Jeffrey Bradstreet, a descoperit o molecula din interiorul corpului nostru, GcMAF – Globulin component Macrophage Activating Factor, adica proteina GC combinata cu vitamina D, care amelioreaza simptomele autismului si ne vindeca de cancer. Acesta a declarat in mai multe randuri ca se declara sceptic impotriva vaccinurilor, iar fiul sau si fiul sau vitreg erau suferinzi de autism, deci doctorul avea tot interesul sa-si vindece copii si sa-i vindece si pe ai altora.

In urma acestui tratament, de care au beneficiat 1.100 de pacienti, 85% au raspuns pozitiv, 15% vindecandu-se complet de autism. Nu acelasi interes il au companiile farmaceutice, care introduc in vaccinuri tot soiul de chimicale, printre care si nagalaza, impotriva careia lupta GcMAF.

Despagubirile platite familiilor americane de catre companiile pharma se ridica la trei miliarde, in timp ce in Marea Britanie, la 90 de milioane de dolari americani. In California, vaccinarea copiilor a devenit obligatorie, iar  acum se lucreaza la un alt act, care sa faca obligatorie si vaccinarea adultilor. Singurul politician care sprijina miscarea de opozitie impotriva unor asemenea legi dictatoriale este Robert Kennedy, nepotul fostului presedinte american Kennedy .

Pe fondul alarmant al extinderii unor epidemii gen ebola, mass media ne inoculeaza nevoia de vaccinuri. Nu demult, si la noi se vehicula ideea unui proiect de lege care faca vacinurile obligatorii, ridiculizand parerea corect raspandita ca mercurul din vaccinuri nu poate fi benefic. O echipa din  Texas a inventat un aparat, bazat pe UV, care este foarte eficient impotriva acestor virusi si care nu prezinta efecte secundare – Xenex Germ-Zapping Robot.

Dar noi vom fi in continuare bombardati cu ideea necesitatii vaccinurilor si nu peste mult timp vom fi obligati sa ne „imunizam”.

Liviu Daniel

About Liviu Daniel

Teolog, publicist, iubitor de frumos şi adevăr.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost