Cine este omul căruia i s-a pus piedică în Ungaria

Vă mai amintiţi episodul din Ungaria…

imigrantungaria

Ei bine, se pare că imigrantul care a căzut este Oussama Abdul Mohsen şi a făcut parte din gruparea extremistă al-Nosra, ramura al-Qaida din Siria. Un partid kurd susţine că Abdul Mohsen este autorul moral al uciderii a 50 de kurzi, prin 2004, în urma unui meci de fotbal. Ca antrenor, a incitat la violenţe. Mai multe detalii aici.

Editare ulterioară: La câteva ore după ştirea publicată aici, ProSport semnalează acelaşi lucru, mai detaliat.

Cazul lui Osama Abdul Mohsen ar putea suferi o teribilă răsturnare de situaţie, care ar sublinia slăbiciunile arătate de Occident în faţa valurilor de imigranţi. Site-ul pydrojava.com susţine că Osama Abdul Mohsen a fost membru al unei grupări teroriste controlată de Al-Qaida. Pe site-ul citat scrie că Osama a intrat în gruparea teroristă Al-Nusra în 2011 şi a comis mai multe acte de terorism.

De asemenea, acesta ar fi participat la reprimarea sângeroasă a revoltelor kurde din 2004, din oraşul Qamishlo, când peste 50 de kurzi au fost ucişi la un meci de fotbal. Site-ul citat a publicat o poză în care Osama Abdul Mohsen are turban pe cap: „Osama Abdul s-a alăturat grupului rebel în 2011 şi a comis crime împotriva minorităţilor civile, inclusiv kurzi”, se arată într-o declaraţie făcută de Partidul Uniunea Democrată, PYD, principala formaţiune de opoziţie din Siria.

Liviu Daniel

About Liviu Daniel

Teolog, publicist, iubitor de frumos şi adevăr.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost