Germania a deschis Cutia Pandorei, se va putea opri islamizarea Europei?

Decizia Angelei Merkel, cancelarul Germaniei, de a deschide porțile refugiaților din Siria și Irak a declanșat avalanșa invaziei musulmane asupra Europei.

Noi valuri de imigranți musulmani vînd tot ce au și-și cumpără bilete, doar dus, spre Turcia. Pentru a face față cererii, compania aeriană irakiană a adăugat două noi curse din Bagdad spre Istanbul. Irakienii încă rămași acasă țin legătura cu cei plecați și ajunși deja într-o țară europeană prin internet și așa află că odată ajunși în Europa primesc automat o locuință, bani de cheltuială și asigurare medicală gratuită.

„Cînd ajungi în Europa ești tratat foarte bine, primești locuință, bani de cheltuială și asigurare medicală” a spus Ali Hattam Jassim în vîrstă de 37 de ani a cărui frate a ajuns recent în Belgia. „Avem mulți prieteni acolo și toți ne spun cît de grozavă este viața lor acum.” (The New York Times)

Cu toate acestea refugiații au și cîteva nemuțumiri:

Micul dejun este servit la ora 7 dimineața ceea ce e prea devreme pentru ei, cina e servită la ora 6 seara în timp ce ei obișnuiesc să o servească la ora 10 seara. Nici cu mîncarea nu se prea împacă, refugiații trimit celor rămași acasă poze cu ce feluri de mîncare le sînt servite. O asemenea poză era cu o porție de lasagna pe care refugiații nu au mîncat-o pentru că nu știau ce e.

Alți irakieni cu gînduri de emigrare speră să ajungă nu în Europa ci în America. Hattam Jabbar în vîrstă de 28 de ani spune că dorește să ajungă în America pentru că acolo pînă și cîinii sînt tratați bine. El a povestit cum un prieten de-al lui care locuiește în America s-a dus la cumpărături și a vrut să-și lase cîinele închis în mașină, cu geamurile ridicate, într-o zi călduroasă. Un polițist american care a văzut asta l-a luat imediat la rost și i-a spus că astfel pune viața cîinelui în pericol. „Asta înseamnă că ei respectă cîinii. Pînă și cîinii au drepturi în America.”

Dar pînă să ajungă în Occident iată ce fac refugiații pașnici pe unde trec:

În clipul de mai jos vedeți cum insula Lesbos din Grecia a fost practic ocupată de refugiați care au transformat-o în cîmp de luptă după modelul Orientului Mijlociu.

În Budapesta grupuri masive de refugiați scandează „Fuck You!” și „Allahu Akbar!”. „Allahu Akbar!” se traduce prin „Allah e cel mai mare!”

Doamnelor și domnilor, puneți-vă centurile de siguranță și apucați-vă de învățat araba pentru că de la capetele așa zis luminate care ne conduc slabe șanse. Corectitutdinea politică a întunecat mințile lor, dacă îndrăznești să nu fi de acord cu invazia musulmană imediat ești etichetat ca fiind rasist și lipsit de inimă.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


5 comentarii la „Germania a deschis Cutia Pandorei, se va putea opri islamizarea Europei?”

  1. ingrijorator e ca au aderat la miscarea de simpatie pro-mahomedana si oameni „de-ai nostri”, imbisericiti .

    gandeste cat castiga calauzele, vreun milion de „refugiati” x (sa zicem in medie) 5000 parai = 5 000 000 000 (cinci miliarde de dolari americani in mainile lor, probabil fanatici Isis).

  2. Intrebarea pe care si-o pun cateva zeci de milioane de europeni este legata de natura presiunilor la care a cedat Merkel, pentru a lua decizii ce vor conduce la dizolvarea propriei natiuni.
    Cred ca nemtii se simt asemeni unui ins caruia i s-a infipt un cutit in spate si nu are nici cum sa si-l scoata de unul singur si nici la cine sa apeleze pentru a nu muri dupa o lunga agonie.
    Ieri, a avut loc la Paris o reuniune internationala pe tema situatiei minoritatilor religioase in Orientul Mijlociu.
    Punandu-se in discutie drama minoritatii crestine din Irak si Siria, Franta a condus discutiile in sensul convingerii participantilor (ministrii de interne si lideri religiosi) de a obliga crestinii sa nu isi paraseasca tarile de origine, cu toate riscurile vitale la care sunt expusi (declaratia ministrului de externe Laurent Fabius). Altfel spus, de a-i impiedica sa se alature miilor de musulmani care au intrat si vor continua sa patrunda in spatiul crestin european adica, de a-i sacrifica.
    La ultimul recensamant facut in anul 2000, in Siria traiau 1 560 000 de crestini. In acest moment, se considera ca au mai ramas in jur de 300 000, majoritatea exilati in Iordania si Liban.
    Decizia de a accepta prioritar musulmani nu a reprezentat strict punctul de vedere al Frantei ci si pe cel al Germaniei.
    In acest context, gestul guvernantilor francezi de anul trecut de a accepta peste 1000 de crestini sirieni, in principal medici, il putem interpreta ca pe unul premeditat demonstrativ.
    Reuniunea de la Paris a avut loc la o zi dupa ce presedintele Hollande a anuntat ca Franta urma sa survoleze si eventual sa intervina militar in zonele de conflict, sub coordonarea marelui strateg sef (sursa France 24).
    Angela Merkel i-a anuntat pe conationalii sai, intr-o declaratie de un cinism fara precedent ca prin decizia de a deschide granitele Europei, Germania a incetat sa mai fie tara pe care acestia au cunoscut-o.

    Daca ne gandim cu tot calmul de care suntem capabili la perspectivele civilizatiei crestine europene careia apartinem, fie si numai prin prizma ultimelor decizii din 7, 8 si 9 septembrie (repartizarea neconditionata a cotelor), ajungem la concluzia necesitatii de a ne apropia cat mai mult de Biserica noastra, indiferent daca ne aflam la Bucuresti sau la Berlin.
    Pentru multi dintre noi, Biserica ar putea sa fie in curand unica tara, familie, casa.

  3. Zilele trecute, pe un post de televiziune relativ frecventabil, primarul Vasluiului a declarat hatru ca in spatele fenomenului migrator la care asistam stau…extraterestrii.
    Le-am transmis remarca unor nemti foarte abatuti care m-au sfatuit sa urmaresc cat se poate de atent urmatorul material:http://reseauinternational.net/incroyables-revelations-de-george-friedman-comment-les-usa-controlent-leurope/
    L-am urmarit pana la capat cu rabdare, tresarind de fiecare data cand era pomenit numele Romaniei si in final, am inteles cine se afla in spatele doamnei Merkel: extraterestrii.

Comentariile sunt închise.