SEARA DE POVEŞTI. Pentru tineri de toate vîrstele

“Casa cu Rost” vă invită, duminică, 4 Octombrie a.c., de la ora 18.00, la o seară de poveşti spuse şi interpretate de Mirona-Ioana Tatu, regizor de film, pedagog teatral şi povestitor profesionist.
Timp de o oră şi jumătate, într-un spectacol unic până acum la noi, veţi călători în tărîmuri îndepărtate, din Extremul Orient pînă în Europa Occidentală, şi veţi cunoaşte personaje fabuloase şi istorii incredibile, pline de miracole şi pilde adînci de viaţă.
Poveştile pe care le veţi auzi sînt selectate de Mirona-Ioana Tatu din folclorul internaţional şi pregătite în mod special pentru a vă transporta în miezul lor fierbinte, dătător de bucurii şi înţelepciune, indiferent de vîrstă.
Mirona-Ioana Tatu are deja o bogată experienţă de povestitor, susţinînd mai multe seri de poveşti în cîteva oraşe din România.
Taxă de participare:
15 lei
pentru elevi şi studenţi,
30 de lei
pentru maturi.

Vă aşteptăm cu drag!

Pentru detalii şi rezervări: 0734.13.13.77

Adresa noastră:
Calea Victoriei nr. 155, bloc D1, tronson 8, etaj intermediar. Intrarea se face prin strada Buzeşti, colţ cu Victoriei, vis-a-vis de Agenţia Tarom, între farmacia Sensiblu şi banca Credit Agricole


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost