Statistici pentru românii ospitalieri

Cinci bărbaţi au fost prinşi încercând să pătrundă fraudulos în Bulgaria, urmând ca de-acolo să ajungă în vestul Europei. La percheziţie s-au găsit materiale pro-ISIS.

În februarie, Serviciile turceşti au raportat că aproape 3.000 de militanţi ISIS au intrat în Turcia, având ca destinaţie Europa, urmând să se urce în cunoscutele bărci pneumatice. Acelaşi lucru a fost susţinut şi de un consilier guvernamental libian, în luna mai. Cunoscutul politician britanic eurosceptic Nigel Farage a declarat că ”atunci când ISIS a spus că va umple Europa cu jumătate de milion de militanţi, a vorbit serios”. Conform Daily Express există un plan de a aduce în Europa peste 50 de milioane de imigranţi din Africa şi Orientul Mijlociu, pentru a putea susţine fondurile de pensii şi a suplini declinul demografic.

În Olanda, rata azilanţilor care trăiesc din ajutorul social este între 50-70%, iar conform unui sondaj efectuat în Africa de Sud, unul din trei africani recunoaşte că a violat! Ţin-te bine cetăţene!

PS

Polonia, Ungaria, Cehia şi Slovacia vor respinge cotele de imigranţi, premierul Slovaciei făcând o declaraţie asemenătoare cu cea a fostului preşedinte Traian Băsescu.

 

https://themuslimissue.wordpress.com/2015/09/02/islamic-state-terrorists-caught-crossing-into-europe-posing-as-refugees-3000-jihadists-trying-to-gain-entry/

http://www.express.co.uk/news/uk/65628/Secret-plot-to-let-50million-African-workers-into-EU

https://muslimstatistics.wordpress.com/2015/08/02/netherlands-50-70-of-former-asylum-seekers-live-on-welfare/

https://muslimstatistics.wordpress.com/2015/08/15/asylum-reality-one-in-three-african-men-admit-to-rape-survey-finds/

Small Euro countries unite to defy EU quota plan

Liviu Daniel

About Liviu Daniel

Teolog, publicist, iubitor de frumos şi adevăr.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost