Un comentariu în legătură cu refugiaţii

Hai să terminăm odată cu cenuşa asta pe care ne-o tot aruncă activiştii in ochi. Oamenii ăştia ce sosesc in masă, deodată, in Europa, cu ţintă precisă, NU sunt nici imigranţi, nici refugiaţi. Sunt un amestec de populaţie supusă deportării şi invadatori motivaţi de ură şi dorinţă de expansiune.

Nu sunt imigranţi pentru că nu au plecat din proprie voinţă, individual, ci pentru că au fost cumpăraţi engros şi/sau luaţi cu arcanul şi/sau atraşi intr-o aventură militaristă. Sunt o populaţie deportată. Şi este de-a dreptul vexatoriu să compari operaţiunea asta evident planificată cu exodul -şi el masiv- al esteuropenilor in Occident, produs prin efort propriu, fără fonduri speciale destinate nouă, fără marşuri triumfante cu graniţe rupte şi autostrăzi blocate, fără aplauze şi covoraşe roşii întinse de presa de propagandă a vestului, ci din contră, in urlete şi scuipaţi, in sictir şi batjocură televizată. E ca şi când ai pretinde că invazia bolşevică pe care am suferit-o noi a fost in fapt o paşnică plimbare a unor amărâţi imigranţi sovietici .

Nu sunt refugiaţi pentru că tocmai au părăsit refugiul -din Turcia, Liban, Iordania- la chemarea politrucilor occidentali, in special franco-germani. Nu poţi pretinde că eşti refugiat când tu tocmai ai dat cu piciorul la adăpostul ce ţi s-a oferit. Noţiunea de refugiat din zonă de refugiu nu s-a inventat incă.

Avem vreo vină pentru erorile politrucilor, tiranilor, uzurpatorilor de astăzi ori odinioară? Nu, dimpotrivă: suntem şi noi victime ale aceloraşi planuri nebuneşti, ale utopiilor şi trăznăilor [dez]integratoare, ale războaielor şi masacrelor puse de ei la cale.

Avem vreo obligaţie -morală sau legală- de a acepta această nouă strămutare abuzivă de populaţie, această nouă tentativă aberantă de a pune in practică o ideologie totalitară ce vizează ameliorarea rasei prin amalgamare forţată? NU! Nu, ci dimpotrivă, avem obligaţia morală de a rezista, de a o combate, de a refuza să ne lăsăm puşi in faţa faptului împlinit.

Aveţi vreo obligaţie de a găzdui oameni evadaţi din lagărul ISIS? DA, morală, dacă sunteţi creştini sau atei, şi exclusiv faţă de fugarii non-islamici. Este o chestiune personală pe care nimeni nu trebuie să v-o impună. Este o chestiune ce ţine de conştiinţă şi/sau solidaritate religioasă, iară nu de ideologie şi de cool-ism, deci nu vă împăunaţi cu faptele voastre de milostenie, că nu o faceţi ca să fiţi idioţii unor organe de propagandă, ci pentru sufletul vostru. Vă este ruşine să discriminaţi pe criterii religioase? Apăi gândiţi-vă la creştinii ăia de pe fundul mării care au ajuns acolo pentru că au fost triaţi fix după criterii religioase de o majoritate barbară, islamică care a decis să-i împingă din bărcile supraîncărcate. Şi da, creştinii sunt principala ţintă a noilor regimuri islamiste generate de primăvara arabă, iar ceea ce presa nu vrea să vă spună, este realitatea atroce a epurării pe criterii etno-religioase din tărâmurile căzute pradă Islamului califatic. Se petrece de 4 ani şi jumătate şi Europa politrucilor ne a găsit de cuviinţă să mişte un deşt pentru creştinii din Irak, Siria, Egipt, Nigeria, Etiopia, etc. Creştinii sunt masacraţi in Africa de Nord şi in Orientul islamic chiar in timp ce clica sinistră de politruci europeni se făloşeşte cu umanitarismul ei creştinoid bătându-ne nouă obrazul că nu suntem îndeajuns de creştini la comanda lor! Este ceea ce numesc eu cinism şi indiferenţă criminale.

fragment din comentariul lui euNuke, preluat de pe contributors.ro

Liviu Daniel

About Liviu Daniel

Teolog, publicist, iubitor de frumos şi adevăr.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Un comentariu în legătură cu refugiaţii”

  1. Bine zis! O lege fundamental inscrisa in sangele si carnea oricarui roman ce mai este inca roman si nu un biped lobotomizat de propaganda globalista este ” PAMANTUL PATRIEI NU ESTE TERITORIU DE COLONIZAT!!! Asa au gandit si stramosii nostril, asa gandeste orice om normal la cap. E la fel de evident ca si 2 plus 2 egal 4. Din pacate traim din ce in ce mai mult in lumea lui Orwell unde raspunsul poate fii 5, 6, sau orice doresc politrucii noii ordini mondiale.

Comentariile sunt închise.