Victor Orban acuză oficialitățile de la Bruxelles pentru criza refugiaților

În cursul zilei de marți, 15 martie, cu ocazia comemorării de către Ungaria a revoluției de la 1848, premierul Victor Orban a spus că liderii de la Bruxelles ai Uniunii Europene sînt de vină pentru criza refugiaților cu care se confruntă Europa. Scopul liderilor UE este de a crea Statele Unite ale Europei ceea ce va însemna sfîrșitul identității naționale a statelor așa cum le știm în prezent. Acesta a mai spus că „a sosit timpul să tragem semnalul de alarmă și să căutăm aliați” pentru a împiedica planurile celor de la Bruxelles.

În Europa nu există libertate pentru că nu-ți este permis să spui adevărul. Este interzis să spui că imigrația musulmană aduce cu sine crimă și teroare în Europa. Este interzis să spui că populațiile migratoare cu o cultură complet diferită de a noastră reprezintă o amenințare la adresa modului nostru de trai, a valorilor noastre, a culturii și tradițiilor noastre creștine.

Dacă vrem să stopăm această migrație masivă va trebui să spunem „nu” celor de la Bruxelles.

De asemenea, Ungaria a dat în judecată Uniunea Europeană la Curtea Europeană de Justiție pe tema cotelor obligatorii de imigranți pentru toate țările membre și va organiza și un referendum pe aceeași temă.

În tot acest timp liderii noștri încalcă cu bună știință Constituția care interzice clar, la articolul 3, alineatul 4, strămutarea sau colonizarea unor populații străine pe teritoriul României.

ARTICOLUL 3
(1) Teritoriul României este inalienabil.

(2) Frontierele ţării sunt consfinţite prin lege organică, cu respectarea principiilor şi a celorlalte norme general admise ale dreptului internaţional.

(3) Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, în comune, oraşe şi judeţe. În condiţiile legii, unele oraşe sunt declarate municipii.

(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Victor Orban acuză oficialitățile de la Bruxelles pentru criza refugiaților”

  1. „Statele Unite ale Europei” seamana cu planul lui Aurel Popovicu si ale arhiducelui Franz Ferdinand de a crea „Statele Unite ale Marii Austrii” (https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_of_Greater_Austria), cu care se pare ca maghiarii nu erau de acord (cf susa citata : „The idea was set to encounter heavy opposition from the Hungarian part of the Dual Monarchy, since a direct result of the reform would have been a significant territorial loss for Hungary.”)

  2. (4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.

    Alineatul respectiv nu este incalcat prin gazduirea temporara a unor refugiati de razboi. La o analiza gramaticala si juridica a textului, evident.
    Gazduire, care, dealtfel, nici nu se intampla.

    Cat despre Orban, guvernarea sa din Ungaria este contestata de multi cetateni maghiari. Intr-o buna zi va pierde alegerile, ca in orice democratie, iar subiectul emigrantilor cu care acum abate atentia de la derapajele politicii sale interne vor fi date de mult uitarii.

Comentariile sunt închise.