Precizări organizatorice de la „Alianţa Noastră” – România

„Alianța Noastră” este o platformă civică națională. Alianța nu este un partid, ci o asociație. Singura condiție a înscrierii este aderarea la Proclamaţia din 27 Martie.

  • Pe plan local, membrii Alianței vor putea acorda sprijin unor candidați (deci unor persoane) la alegerile locale din 5 Iunie a.c., în special unor candidați independenți, cu condiția respectării codului civic de integritate.
  • În termen de maxim trei luni va fi convocat Congresul Alianței și atunci membrii vor decide, în mod democratic, dacă și cum un asemenea sprijin va fi acordat la alegerile din Noiembrie 2016.
  • Mulțumim tuturor prietenilor care au transmis solicitări de înscriere în Alianță ! Toți sunteți bineveniți! În acest moment, punem la punct o modalitate de centralizare a înscrierilor, pentru a le repartiza pe zone teritoriale.
  • Îi rugăm pe toți cei ce doresc să se afilieze Alianței Noastre să încerce să constituie, prin directa lor inițiativă, nuclee teritoriale.
  • Reprezentanții asociațiilor sau grupurilor (formale sau informale) care sunt dispuse să-și asume responsabilități în activitatea de coordonare la nivel de județ, să ne contacteze neîntârziat, la adresa [email protected].
    Această rugăminte este valabilă, în egală măsură, pentru prietenii noștri din comunitățile românești de pretutindeni.


Comitetul de organizare


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost