Propaganda LGBT în societatea americană

Cisgen, transsexual, genderqueer, bisexual, asexual, pansexual, homosexual. Probabil că destui dintre dumneavoastră nu știți ce înseamnă unii din termenii aceștia deși ați trecut demult de clasa a șaptea sau a opta. Acum gândiți-vă că o profesoară de la o școală gimnazială din America i-a pus pe elevii săi de clasele a șaptea și a opta să completeze un formular intitulat „Cât de privilegiat ești?” pe care îl puteți vedea mai jos:

florida formular cat de privilegiat esti scoala

Cred că pentru traducerea formularului de mai sus aș avea nevoie de ajutorul deputatului LGBT Remus Cernea, după cum au avut nevoie de ajutor și bieții copii pentru a înțelege ce sunt întrebați, dovadă explicațiile în creion care însoțesc termenii „cisgendered”, „transgendered”, „genderqueer”, „bisexual”, „asexual” și „pansexual”. Unii dintre ei au doar 12 ani dar, cu toate acestea, au fost puși de o profesoară „modernă” să completeze o asemenea mizerie.

Știați că în limba română există cuvântul „cisgen” dar nu și cel de „genderqueer”? Eu tocmai am aflat acest lucru. Dar dacă marxismul cultural promovat de cei din tabăra lui Remus Cernea va avea câștig de cauză va trebui să ne împrospătăm vocabularul cu asemenea cuvinte.

Tot de peste Ocean, de data asta de la Casa Albă, aflăm că administrația lui Barack Obama a creat toalete neutre din punct de vedere sexual, de acum încolo perverșii sexual vor trebui doar să se declare a fi „transgenderi” sau „genderqueeri” și nu vor mai avea nici o frică de repercusiuni, ba se vor declara persecutați dacă cineva va îndrăzni să le atragă atenția.

toaleta neutra din punct de vedere al sexului

Cam asta este miza promotorilor marxismului cultural când cer ca religia să nu se mai predea în școli pentru ca nu cumva copiii să fie „îndoctrinați”, în schimb cer introducerea educației sexuale care, de fapt, există în programa școlară.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost