Florin Iaru chiar îi ia de proști pe români

Aseară, într-o dezbatere la Antena 3, Florin Iaru a lansat, pe post de ”lovitură de grație” – după cum a anunțat – o minciună cît Palatul Parlamentului, la care, din păcate, nu i-a replicat nimeni.

El a afirmat că, potrivit motivației întocmite de Coaliția pentru Familie referitoare la demersul său pentru redefinirea familiei în Constituție, ”în cazul în care un părinte moare, celălalt părinte este decăzut din drepturi”!

O asemenea absurditate nu doar că nu există în nici un document al Coaliției, dar nici măcar nu poate fi gîndit de vreun om normal la cap.

Nu mă miră că Iaru, precum toți adepții ”corectitudinii politice”, aplică regula de aur a propagandei bolșevice: cu cît o minciună este mai nerușinată, cu atît are șanse mai mari de a fi crezută.

M-a uluit însă lipsa de reacție a apărătorilor familiei din platou, oameni bine pregătiți, inteligenți și care cunosc exact misiunea și obiectivele Coaliției pentru Familie. Am pus-o pe seama oboselii și a faptului că nimeni nu-l poate lua în serios pe Iaru. Totuși, porcării ca acestea trebuie respinse ferm, pentru ca oamenii mai puțin informați să nu se smintească.

Reamintesc că, după ce Coaliția pentru Familie a depus la Parlament cele trei milioane de semnături care însoțesc inițiativa de modificare a Constituției, în presa mainstream s-a declanșat o canonadă de calomnii și insulte la adresa inițiatorilor și a semnatarilor, în fruntea bezbojnicilor fiind chiar Florin Iaru, cu un articol intitulat ”Trei milioane de proști”. După prestația de aseară se dovedește că textul cu pricina nu e doar o înjurătură, ci expresia credinței ferme a lui Iaru despre toți românii. De aceea ne minte în față.

Claudiu Târziu

About Claudiu Târziu

Jurnalist, scriitor şi editor; cea mai recentă carte publicată: ”Rostul generației noastre. O perspectivă conservatoare asupra României postcomuniste” (Ed. Rost, București, 2019)

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „Florin Iaru chiar îi ia de proști pe români”

  1. Mi se confirme prima impresie ;acest individ este chiar un nevropat abject.Oare a cui sluga este si cine il plateste ?

  2. Florin Iaru are ceva „probleme”. De vina sunt televiziunile care invita astfel de personaje.

  3. asta este cam sarit de pe sine,se vede clar in comportamentul lui fupa ce indruga banalitati prin emisiunile tv. Nu-l suport si nu-i ert atitudinea dusmanoasa avuta la moartea lui Adrian Paunescu

Comentariile sunt închise.