Regimul comunist chinez ucide milioane de deținuți politici pentru transplant de organe

Un nou raport independent, citat de Epoch Times Romania, oferă detalii despre modul în care Partidul Comunist chinez a organizat o industrie masivă de recoltare de organe de la deţinuţii politic – în principal aderenţi Falun Gong.

Potrivit documentului amintit, în China s-au făcut între 1,5 şi 2,5 milioane de transplanturi de organe în ultimii 16 ani, deşi nu există vreun sistem voluntar de donare de organe. De altfel, regimul comunist chinez afirmă că sursa sa oficială de organe sunt miile de deținuți executaţi.

Autorii raportului suspectează că cifra reală de transplanturi este cuprinsă între 60.000 şi 100.000 de transplanturi pe an, începând cu anul 2000.

„Concluzia finală a acestei noi anchete asupra unui caz cunoscut de zece ani, care întăreşte raportul nostru anterior, este faptul că regimul chinez s-a angajat în uciderea în masă a unor nevinovaţi”, a declarat co-autorul studiului David Matas la lansarea raportului ce a avut loc la National Press Club din Washington, la 22 iunie, 2016.

Studiul, intitulat „Recoltarea sângeroasă / Carnagiul: O actualizare”, se bazează pe activitatea anterioară a autorilor cu privire la acest subiect. Publicat la scurt timp după aprobarea în unanimitate a unei rezoluţii prin care Camera Reprezentanţilor din SUA condamnă oficial recoltarea de organe din China, Matas se întreabă retoric: nu cumva în China are loc un genocid medical pe scară largă?

Cert este că această veritabilă industrie a transplanturilor produce miliarde de dolari anual.

Citiți detalii aici.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost