Ce este și ce nu este căsătoria

CfP6

Alina Ioana Dida

About Alina Ioana Dida

Medic, publicist şi traducător. A tradus "Revoluţia franceză", de Albert Soboul, apărută în 2009 la Editura Prietenii Cărţii (Bucureşti).

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


6 comentarii la „Ce este și ce nu este căsătoria”

  1. Casatoria – unire BINECUVANTATA dintre barbat si femeie. De Dumnezeu.
    Nu este doar asociere „civila”, cum ar vrea primitivii si degeneratii morali – ereticii, paganii …si trupesti – homosexualii, zoofilii, …

  2. Cred ca trebuia scos in evidenta mai bine faptul ca definitia actuala a casatoriei este o chestiune ce provoaca repulsie unor oameni…bolnavi! Homosexualii sunt oameni bolnavi, nu au incetat sa fie altfel niciodata! Bolile trebuie tratate discret si nu expuse publicului cu tilul :suntem normali si trebuie sa ne acceptati asa cum suntem!
    Probabil definitia a ceea ce nu este casatoria, din partea dreapta, se refera mai ales la ideea de „uniune civila” care e vehiculata sus si tare tot de propagandistii pro gay si care s-ar referi la toata lumea nu doar la bolnavi.

  3. Theodor Paleologu, intelectual cu blazon , a declarat asta seara pe DIGI 24 ca isi doreste o alianta cu Remus Cernea, Nicusor Dan si M10 pentru viitoarele alegeri.
    Afirmatia sa a ilustrat perfect zicala: „Prea multa minte, strica”.
    Despre Nicusor Dan nu stiu daca are inclinatii lunacekiste, dar celelalte trei entitati si-au afirmat deja lipsa de prejudecati in privinta casatoriei si a cresterii copiilor.

Comentariile sunt închise.