Cine dorește căsătoria între persoanele de același sex în România

Coaliția pentru Familie ne reamintește o declarație din 2006:

cpf6

Alina Ioana Dida

About Alina Ioana Dida

Medic, publicist şi traducător. A tradus "Revoluţia franceză", de Albert Soboul, apărută în 2009 la Editura Prietenii Cărţii (Bucureşti).

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Cine dorește căsătoria între persoanele de același sex în România”

  1. Alba-neagra… un ins cu intea ratacita si cu gandul la bani „de-afara”, incita la sinucidere colectiva (a societatii), stiut fiind ca pentru a duce viata mai departe este necesara unirea trupeasca intre barbat si femeie. Oameni de sex diferit.
    Genul conteaza in lingvistica, in literatura, nu in biologie unde sint definite sexele (pentru aceeasi specie) …in unicul regn al omului.
    Ar fi cazul de initiativa legislativa de stabilire ca infractiune propganda, discursulo public, publiarea de imagini, texte, simboluri,… direct cu inchisoare.
    Daca nu inteleg in nebunia lor ca de mila nu s-a luat lumea de ei, astfel doar – sigur vor intelege ca cei mai multi nu doresc a fi improscati cu fecale iesite din gura si din mintile lor daramate de patimi si vicii.
    FARA FRICA!
    Si-asa molohul care ii sustine tipareste bani fara acoperire iar prapaditii astia sint liberi sa se duca unde le „merge”. Exista o diferenta intre bine si rau, intre curat si murdar, intre normal si pervers, … nu sint „fifty shades of grey” decat in cosmarurile psihopate.

Comentariile sunt închise.