Marșul „Luptă pentru Basarabia” va avea loc mâine, sâmbătă, 22 octombrie, în București, începând cu ora 14.00

ACUM este momentul ca Președinția, Parlamentul și Guvernul României să își asume, prin politici concrete, responsabilitatea față de proiectul ReUnirii; Ne întânlim în București, la Hanul lui Manuc(lângă Piața Unirii) sâmbătă, 22 octombrie ora 14:00 și pornim în marș.

Este al cincilea an când organizăm o astfel de manifestare la București. De la an la an suntem din ce în ce mai mulți. Un marș similar a scos 50 000 de oameni în stradă la Chișinău pe 27 martie anul acesta.

Însă anul acesta nu mai plecăm acasă până când politicienii de la București, reprezentanți ai Guvernului și ai partidelor politice care au șansa de a accede în viitorul Parlament recunosc necesitatea Reunirii și își asumă actiunile care vor duce la împlinirea acestui deziderat.

Implicați-vă activ în a pune politicienii să adopte Unirea ca proiect de Țară.

Implicați-vă activ în a arăta fraților noștri de peste Prut că România vrea UNIRE! 

Acțiunea 2012


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Marșul „Luptă pentru Basarabia” va avea loc mâine, sâmbătă, 22 octombrie, în București, începând cu ora 14.00”

  1. Marșul are loc simultan cu procesiunea Calea Sfinților, organizată în vederea sărbătorii Sf. Dimitrie cel Nou, la aceeași oră. Ce să aleg?
    Organizatorii trebuiau să aibă în vedere asta.

  2. Basararabenii se uita la noi ca la niste frati care i’am abandonat rusilor.
    Imagineaza ca ai un frate mai nenorocit, mai sarac, mai disperat, robit de un stapan crunt si care’i spala creierul in fiecare zi. Intr’un fel de mare spital de nebuni cu personal rus si naimitii lor.
    Se uita frac’tu la tine, an dupa an, zi dupa zi, timp de 25 de ani.
    Vede ca nu misti nimic, ca nu’l ajuti, ca’l lasi prada rusilor.
    Tu ai lucruri mai importante, mai urgente, fratele mai poate sa astepte.
    Acesta’i Adevărul: platim pacatul greu, istoric, al lepadarii de fratii nostri Români din Basarabia.
    Si nu avem datorie mai sfanta si mai urgenta decat eliberarea lor din spitalul de nebuni controlat de rusi de 200 de ani.
    Trebuie sa’i aducem acasa pe fratii nostri, sa’i punem in fruntea mesei, sa’i rugam sa ne ierte public si individual si sa facem tot posibilul pentru a’i convinge ca suntem fratii lor buni, nu vitregi si nici straini cotropitori, batjocoritori, ucigasi.
    Si s’o indura Dumnezeu sa ne refacem familia româneasca si Tara!

Comentariile sunt închise.