De ce este de preferat Donald Trump

Astăzi americanii își vor alege viitorul președinte dintre democrata Hillary Clinton și republicanul Donald Trump. Practic, lupta se dă între globalism și naționalism. De o parte o avem pe Hillary Clinton sprijinită la greu de rețeaua globalistă a lui George Soros iar de partea cealaltă pe Donald Trump, susținătorul naționalismului american al cărui slogan electoral este „Make America great again!”.

Hillary Clinton îmbrățișează toate temele favorite ale stângii globaliste: căsătoriile homosexuale, ateismul și avorturile. Pentru că scopul stângii globaliste este pierderea identității de neam sau de rasă și, pentru a și-l atinge, atacă familia.

De sute de ani familia a fost punctul de sprijin al individului în momentele de cumpănă. Distrugerea familiei va însemna pierderea acestui sprijin în favoarea Statului. Și un individ dependent de Stat este un individ docil, un soldat credincios care va face exact ce i se va spune. Cam cum se întâmplă acum în America cu marea majoritate a cetățenilor de culoare care de generații sunt la mila Statului de care depind pentru cele mai de bază necesități: locuința și mâncarea. Astfel au ajuns masă de manevră a Stângii globaliste, reprezentată în SUA de Partidul Democrat al lui Hillary Clinton.

Iar pentru atingerea scopurilor lor, globaliștii se folosesc de mass media pe care o controlează în foarte mare parte. Nu degeaba a fost linșat mediatic Donald Trump de-a lungul campaniei electorale americane. Păstrând proporțiile, în România, același tratament i-a fost aplicat lui Marian Munteanu.

De aceea Donald Trump este de preferat lui Hillary Clinton. Chiar dacă nu este candidatul perfect, chiar dacă are și el destule păcate, un lucru este sigur: nu este candidatul stângii globaliste.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost