Cardinal italian: Italia și restul Europei for fi musulmane în foarte scurt timp

Cardinalul italian Carlo Liberati a declarat într-un interviu pentru publicația La Fede Quotidiana că în viitorul foarte apropiat Italia și restul țărilor europene vor fi musulmane din cauza prostiei conducătorilor care permit stabilirea în Europa a unui număr foarte mare de musulmani:

În 10 ani de acum încolo toți vom fi musulmani din cauza prostiei noastre. Italienii și europenii trăiesc fără frică de Dumnezeu, într-o societate ateistă, cu legi care ignoră valorile și morala creștină.

Toată această decadență morală și religioasă favorizează islamul. Credința creștină a slăbit. Bisericile sunt goale. În plus, ei fac copii iar noi nu. Suntem în plin declin.

Pe lângă musulmani, cardinalul italian susține că și imigrația din țările est europene este o problemă:

Noi îi ajutăm fără întârziere pe imigranți în timp ce o mulțime de italieni săraci sunt forțați să caute mâncare prin tomberoane. Trebuie să inițiem programe de ajutorare a italienilor în primul rând.

Nici Biserica Catolică Italiană nu a scăpat de criticile cardinalului:

Dând bani imigranților care bântuie prin orașele noastre nu este doar greșit ci este un act care se va întoarce împotriva noastră pe termen lung. Imigranții vor fi încurajați să nu muncească și se vor obișnui să fie întreținuți de noi.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


5 comentarii la „Cardinal italian: Italia și restul Europei for fi musulmane în foarte scurt timp”

  1. Dintotdeauna , religia a fost si va ramane unul dintre mijloacele de conducere , a unui ” popor” , trebuie sa facem o distinctie neta intre credinta si religie , conform dictonului ” crede si nu cerceta”.
    Datorita , politicii financiare mondiale , si in speta celei europene , prin supra – dimensionarea aparutului bugetar , ( masa votanta a oricarei structuri politice , nationale sau internationale ) , a fost si este necesara inventarea altor forme de circulatie monetara : ajutoare pentru refugiatii , institutii noi care sa controleze aceste ajutoare , marirea institutilor de protectie impotriva teroristilor din grupurile de refugiati, toata lumea ” buna ” este multumita , mai putin poulatia bastinasa , indiferent de nationalitatea ei , germana , italiana, engleza , romana , etc, deoarece odata cu stabilirea acestor refugiatii , in tara respectiva , apar conflictele : inter-etnice , culturale , sociale , economice, politice.
    Dar , cine tine seama de interesele ” poporului ” , decat ” alesul poporului ” , care este intersat sa participe si el economic , la aceasta afacere , prin compania lui de :alimente , sau de medicamente , sau de imbracaminte sau de altceva . Asa cand el este exclus de la festin , apar scugerile de informatii sau asa zisa ” problema ” . In cazul acesta , biserica catolica a fost exclusa de la festin , iar acum dupa doi anii , de circuite finaciare prospere , pe asa zisa ” problema musulmana ” , s-a constat amploarea evenimentului si problemele lui sociale din urmatorii ani . Davai , davai , tovarasi popi , pana acum unde ati fost ? Analistul

  2. Ieri a fost ales in functia de Presedinte al Parlamentului European, Antonio Tajani, membru fondator al partidului Forta Italia.
    Sper ca s-a mai linistit Cardinalul. M-am linistit si eu si probabil si multi cititori ai blogului.
    Domnul Marian Munteanu isi poate da cu pumnii in cap pentru ce si cum a ratat sansa de deschide portile normalitatii pentru tara noastra.
    Antonio Tajani este recunoscut si temut pentru pozitiile sale conservatoare in materie de egalitate de gen, acesta votand impotriva strategiei impuse de verzi si socialisti in materie de sexualitate.
    Spre disperarea dezaxatilor din institutiile europene, Tajani s-a opus constant „dreptului” de a avorta si „drepturilor” amatorilor de experimente genetice legate de sexualitate.
    Luptele in Parlament au fost de-a dreptul dramatice dar in final, majoritatea s-a dovedit minoritara pentru ca vocile dreptei crestin-nationaliste s-au facut auzite.
    Noul Presedinte al Parlamentului European in declaratia de dupa numire a amintit cuvintele Romanului (cum bine subliniaza La Libre.be) Laurentiu Rebega, membru al grupului condus de Marine Le Pen ” Europa natiunilor si libertatilor :”Hartuirea trebuie sa inceteze, democratia nu este apanajul marilor grupari politice”.
    Nu o simpatizez pe Marine Le Pen pentru ca o consider duplicitara, dar gruparea pe care o reprezinta acum in Parlament este necesara supravietuirii identitatii europene.
    Antonio Tajani a urmat studii de drept la Universitatea ” La Sapienza’, a fost jurnalist de presa si radio si ofiter in Aviatia Miltara (controlor pentru apararea aeriana la baza San Giovani Teatino).
    Sa ne bucura, asadar!
    Habar nu am avut pana ieri despre existenta domnului Rebega. Poate este cazul sa il incurajam.
    http://www.laurentiurebega.ro/ideologie/

  3. Revin cu o completare care ar putea sa ii intereseze pe domnul Marian Munteanu si pe sustinatorii acestuia.
    Intr-o interventie anterioara am afirmat ca formatiunea politica cu care a candidat, a pierdut pe mana Bisericii. Cand scriam acest lucru ma gandeam la electoratul din Romania.
    Astazi am inteles, cu analiza pe text, de ce nu a fost sprijinit de electoratul din diaspora francofona.
    http://orthodoxie.com/le-rapport-de-mgr-athenagoras-de-belgique-sur-la-cohesion-sociale-et-le-phenomene-de-la-peur-la-mission-des-dirigeants-et-la-contribution-de-leglise-letat-de-droit/
    Sper ca dupa alegerea lui Antonio Tajani, Mgr Athenagoras se simte cel putin prost, recitindu-si interventia in care o elogiaza pe Angela Merkel.

Comentariile sunt închise.