De-a hoții și vardiștii, varianta americană

Presa americană așa zis mainstream, adică cea de calitate, punea pierderea alegerilor prezidențiale de candidata stângii, Hillary Clinton, în cârca hackerilor ruși sponsorizați direct de Vladimir Putin și a site-urilor conspiraționiste care ar fi distribuit știri false.

La mai bine de două luni de atunci stânga lui Obama, Clinton, Soros și a „elitei” de la Hollywood încă își linge rănile și nu ratează nici o ocazie de a cădea în penibil și derizoriu.

Iar ieri, 10 ianuarie, au reușit să se îngroape în rahat până la urechi. Serviciile secrete americane, o parte importantă a membrilor Congresului american și mass media mainstream au circulat informația că rușii dețin filmări compromițătoare cu președintele ales al SUA, Donald Trump, pe care le pot folosi pentru șantaj. Printre filmările respective ar fi și una conform căreia, într-o vizită a lui Donald Trump la Moscova, acesta a închiriat apartamentul prezidențial de la hotelul Ritz Carlton unde anterior ar fi fost cazat Barack Obama alături de soția sa și ar fi plătit mai multe prostituate să urineze pe patul unde ar fi dormit aceștia. Povestea aceasta a fost promovată ca știre adevărată inclusiv de CNN, canalul de știri american considerat etalon al seriozității și obiectivității.

Totul a pornit de la un site frecventat de adolescenți puși pe farse:

Această poveste a ajuns în posesia unor adversari ai lui Trump cu relații sus puse care au contactat serviciile secrete americane cărora le-au pasat informația care a fost inclusă intr-un raport al serviciilor secrete americane prezentat, în rezumat, atât președintelui încă în funcție, Barack Obama, cât si celui ales, Donald Trump:

Întregul raport poate fi consultat aici (PDF). Dacă o asemenea enormitate a fost inclusă în acest raport de 35 de pagini, mă întreb cum mai pot fi crezute restul informațiilor pe care le conține?

Cred că merită amintit că aceleași servicii secrete americane au fost intoxicate sau chiar au fabricat „dovezile” folosite pentru a invada Irakul cu rezultatele pe care le cunoaștem astăzi: țări în ruină, război civil, milioane de civili refugiați, sute de mii de morți, miliarde de euro în pagube, zeci de mii de teroriști musulmani radicali răspândiți în întreaga lume etc.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „De-a hoții și vardiștii, varianta americană”

  1. CNN „etalon al seriozității și obiectivității”? Haide sa fim seriosi. Cind a cistigat Trump mai aveau un pic si plingeau in studio. Pina in ultima clipa tot aduceau „analisti” care explicau de ce e imposibil sa cistige Trump. Acum citeva zile invatau oamenii cum sa saboteze presedintia lui Trump. Ca sa nu mentionam cum ingroapa orice rahat facut de democrati (socialisti americani)
    Imi pare rau dar nu cred ca asta e obiectivitate. Cel putin acuma sint la nivelul Antenei 3. Un alt post de propaganda si atita

  2. Cand circul de la ” fratele mai mare devine mondial ” , fiindca paine nici acolo nu este , este de bon ton ca noi , fratii mai mici , sa avem circul nostru cu securitatea noastra , la nivelul nostru , mai mic, si mai balcanic .Paine urmeaza in curand , asa ne asigura ” noul tatuc de cartier” , impreuna cu totii raspandacii sai.cu stima, Analistul

Comentariile sunt închise.