Norocul turistului: Dragnea și-a făcut gratuit o fotografie de un milion de dolari

Domnul Liviu Dragnea anunța ieri pe Facebook că s-a întâlnit și a discutat cu noul președinte al SUA, Donald Trump, în timpul unei cine restrânse:

Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump.

I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre #România și #SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: „We will make it happen! Romania is important for us!”
A fost un dialog cald și deschis. (Liviu Dragnea)

Realitatea este că domnii Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu s-au aflat la locul potrivit, la momentul potrivit. Donald Trump deține hotelul Trump International din Washington unde a făcut o scurtă oprire surpriză care a durat aproximativ 30 de minute. Oaspeții hotelului, printre care și cei doi demnitari români, au avut șansa să se pozeze cu acesta.

O doamnă din Florida, Jenna Setticasi, a postat chiar și un scurt clip video de la întâlnirea respectivă:

https://www.youtube.com/watch?v=ap7DQKrBLFs

Și una din însoțitoarele acesteia, Michelle Roser-Seiz, a distribuit fotografia sa alături de Donald Trump, fotografie cu mult mai reușita decât oricare din cele postate de domnul Liviu Dragnea:

Iar la final consumația de $1.000 de dolari a doamnei Jenna Setticasi și a însoțitorilor săi a fost plătită tot de noul președinte al SUA, Donald Trump:

Iată și fotografia postată de o altă participantă la cina „în format restrâns” a lui Liviu Dragnea:

Cam acesta este adevărul despre întâlnirea „în format restrâns” a lui Liviu Dragnea cu Donald Trump. La o cină așa cum sugerează demnitarul român nu se intră fără o donație serioasă. Iar fotografiile de la un asemenea eveniment sunt făcute profesionist, nu cu telefonul mobil.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Norocul turistului: Dragnea și-a făcut gratuit o fotografie de un milion de dolari”

  1. Lasati oameni buni jucaria copiilor ca daca o luati o sa starpeasca.Oare ar fi rau?Cea mai penala aparitie publica dintre politicieni a avut-o cabinetul lui Ponta in 2012,cand au mers la cersit dolari la penticostali in America pentru campanie.
    Doamne ajuta-ne sa scapam de aceste blesteme si sa invatam sa nu mai repetam greselile din trecut!Nu stiu daca a fost o dreptate divina faptul ca Dorel Popa din Arad nu mai este printre pamanteni insa realitatea este dureroasa ca a plecat unde…., Domnul cu mila.

  2. Am gasit si am revazut-o.Doamne ce penibili pot sa fie.Lipsiti de orice demnitate diplomatica.Ca niste scolari care vor sa copieze si nu stiu de unde si cum si profu-i ridica in picioare si ai rusineaza in fata clasei.Coltul rusinii, insa din pacate imaginea Romaniei este terfelita.
    https://www.youtube.com/watch?v=eOXFMc5KwpU

  3. Important nu este efortul lui Dragnea , de a isi consolida o imagine nationala si internationala prin orice mijloc,chiar injurand printre dinti manifestatia tip ” mineriada ” dupa ideea demna a urmasului lui Iliescu, IMPORTANT ESTE CA INSTITUTIILE STATULUI CARE SE BAT SA AIBA IMAGINE , SA CONTROLEZE SI SA PUBLICE CINE A PLATIT POZA LUI DRAGNEA SI DE CE . Cu stima Analistul

Comentariile sunt închise.