PSD folosește tactica FSN din 1990 pentru decredibilizarea demonstrațiilor antiguvernamentale

Demonstrațiile din seara trecută au fost complet pașnice și civilizate până și-au făcut apariția în Piața Victoriei huliganii din galeria echipei de fotbal Dinamo București. Atmosfera s-a schimbat imediat, în locul decenței și-au făcut loc petardele, violențele, bătăile și gazele lacrimogene.

Totul are o explicație extrem de simplă dacă ne amintim că proprietarul clubului de fotbal Dinamo București este domnul Ionuț Negoiță, fratele primarului PSD al sectorului 3, domnul Robert Negoiță, domn urmărit penal pentru o evaziune fiscală de 77 milioane de lei.

Mulțumită lui Ombladon de la trupa Paraziții aflăm următoarele:

Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara, Fratii Negoita sunt membrii PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!

Update: Grupul persoanelor aduse sa strice protestul au incendiat chioscurile de ziare si continua sa fie violenti!!!

Update: Nevasta lui Negoita a declarat ca au plecat autocare cu oameni de la Rin Grand Hotel catre Piata Victoriei!!!

Este exact tactica folosită de FSN în iunie 1990 pentru decredibilizarea manifestației anticomuniste din Piața Universității. Atunci agenți provocatori ai FSN-ului au creat condițiile de care avea nevoie tovarășul Ion Iliescu pentru chemarea minerilor la București: au spart vitrine, au incendiat autobuze etc., dând vina pe manifestanți. Și atunci, ca și acum, toate acestea s-au întâmplat în miez de noapte:

Rezultatele de atunci le cunoaștem:

Încă odată se dovedește că PSD nu s-a schimbat, nu s-a modernizat și reformat, așa cum le place liderilor săi să susțină. PCR = FSN = PSD.

Să sperăm că de data asta diversiunea nu le va reuși.

Update:

Poziția oficială a galeriei lui Dinamo București:

„În urma dezinformărilor mizerabile apărute în presă cu ocazia protestelor din Piaţa Victoriei, ne simţim obligaţi să dezminţim toate acuzele aduse galeriei dinamoviste. NU am participat în mod organizat la protest şi, cu atât mai mult, nu am fost plătiţi de cineva pentru a face asta. Suntem scârbiţi şi profund revoltaţi de modul prin care unii „jurnalişti” aleg să manipuleze opinia publică, transmiţând informaţii fără niciun fel de acoperire, bazate pe simple supoziţii, prejudecăţi si informaţii provenite din tot felul de surse „sigure”, care mai de care mai dubioase şi, bineînţeles, anonime. Clasa politică românească este principalul vinovat pentru răbufnirea protestatarilor, care, de altfel, a avut loc si cu alte ocazii in decursul ultimilor ani”

Pe larg aici.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „PSD folosește tactica FSN din 1990 pentru decredibilizarea demonstrațiilor antiguvernamentale”

  1. De cand manifestatia pro-GAY-sista are credibilitate?
    De cand minoritatea – manipulata de forte anti-nationale si anti-crestina – are dreptul sa dea ordine si sa provoace tulburari publice?
    Cred ca nu agreati psd si liderul lor dar de aici pana la sustinerea astora cu nasu-n Fese-Buci e drum lung.
    Daca stiti ca nu exista Justitie macar intrebati0va ce au pazit acesti atei neo-bolsevici cand s-a votat pentru conducerea tarii…
    Nu mai vrem democratie ci sa luam gatul opozantului ca a indraznit sa castige alegerile.
    Vai de mama noastra, cata ura si invidie…. pe indivizi care – dovediti de vor fi – raspund pentru faptele lor.
    Si pentru ce?
    Pentru ca deranjeaza crima organizata internationala care actioneaza pentru desfiintarea tarii, nu-i destul ca o sug din toate poztiile ca niste vampiri, cu merkalia in frunte!

  2. Principesa Margareta a transmis punctul de vedere al Casei Regale „zguduite” de evenimentele din tara.
    Nu am priceput ce a vrut sa spuna altetea sa in frazele finale:
    ” Nădăjduiesc să văd Statul român alcătuit din instituţii solide şi servit de oameni care să se respecte pe ei înşişi. Doar atunci vom fi cu adevărat liberi.”

    Situatia pare catastrofala.

Comentariile sunt închise.