Lansare de carte cu scop caritabil: „Cartea noastră de povești”

Vineri, 17 martie, cu începere de la orele 18, în Aula Universității Transilvania din Brașov, se va lansa volumul Cartea noastră de povești. Au muncit la acest proiect editorial 13 autori, 14 traducători şi 43 de ilustratori, aceştia din urmă în majoritate copii. Profitul obținut în urma vânzarii cărții va fi donat în totalitate Spitalului de Copii din Brașov.

„La început, noi toţi cei implicaţi în acest proiect am crezut că aceasta va fi o carte de poveşti pentru copii. În definitiv, am şi anunţat-o astfel. Odată însă cu sosirea textelor, mi-am dat seama că a devenit mult mai mult de atât: mi-am dat seama că acest proiect şi-a cristalizat un suflet independent de noi toţi. De fapt aceasta este imensa bucurie a acestui concept care a căpătat şi trup prin cartea în care fiecare şi-a scris, de fapt, un pic din povestea sa de viaţă”, a declarat coordonatorul Teofil Mihăilescu.

Lansarea-spectacol se va bucura de prezenţa autorilor, a traducătorilor, ilustratorilor, dar şi a artiştilor invitaţi pentru recitaluri – pianistul Horia Mihail, Alexandra Fits şi Gaudeamus Quartet, soprana Emilia Calefariu şi Ritmo Latino.

Cartea noastră de povești are 320 pagini în formatul de 17×24 cm și costă 70 RON.

Volumul se poate cumpăra direct de la Clinica NEOMED din Brașov sau se poate comanda telefonic, cu transport prin curier și cu plata ramburs.

Numerele de telefon ale Clinicii: Fix – 0368424168 și mobil – 0762249010

Adresa: Clinica NEOMED, Str. Crişului, nr 1, 1-C-2, Braşov, 500283, România


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost