Lansare de carte la Editura ROST: ”Dulce de poveste”, de Mădălina Andreescu

Editura ROST vă invită sâmbătă, 22 Aprilie, ora 10.30, la restaurantul vegan ”Barca” (Strada Pictor Barbu Iscovescu nr. 19, București; zona Primăverii, foarte aproape de stația de metrou Aviatorilor), la lansarea unei cărți speciale: Dulce de poveste. Deserturi delicioase și sănătoase pentru tine și familia ta, de Mădălina Andreescu.

În cadrul evenimentului va avea loc și o demonstrație cu un aparat esențial pentru oricine vrea să mănînce sănătos: Thermomix.

Autoarea acestei cărți este o blogăriță de succes, care de mult timp ne împărtășește din tainele bucătăriei sănătoase pe site-ul său: Madeline`s Cuisine.

Volumul, tipărit în condiții deosebite (180 de pagini color, pe hîrtie cretată mată, format 18/18 cm; legat cu spirală, pentru o mai ușoară folosire în bucătărie), este un cadou cum nu se poate mai potrivit pentru cei dragi. Fie că le veți găti rețete din el, fie că doriți să îi bucurați cu o carte utilă.

Dulce de poveste este o promisiune: de a vă face să împărtășiți și altora, cu încîntare, experiența pe care v-au oferit-o cele 80 de rețete foarte ușoare și totodată foarte gustoase, pe care le găsiți în carte.

De asemenea, prin editarea acestei cărți, încercăm să îndulcim puțin și viața unor copii aflați în dificultate. O parte din încasări vor fi donate Așezământului social ”Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde sunt îngrijiți peste 20 de copii orfani, abandonați sau cu familii destrămate și foarte sărace.

Le mulțumim partenerilor noștri în acest demers: Green Sugar, Tipografia Romprint, Termomix România și Dried Fruits.

Cu această carte, Editura ROST deschide seria unor volume practice, care completează eforturile din ultimii ani ai Casei cu Rost (sute de ateliere și cursuri) pentru cultivarea unui stil de viață sănătos.

Prețul unui exemplar este 35 de lei.

Cartea poate fi comandată direct de la Editura ROST: [email protected], tel. 0740.103.621.

Librăriile o pot achiziţiona şi de la Editura ROST, și de la depozitul de carte Supergraph ([email protected], tel 021.32061.19).


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost