Omagiu unui luptător anticomunist: Dan Lucinescu

Fundația Creștină ”Părintele Arsenie Boca”, în parteneriat cu Biblioteca Națională a României, organizează în data de 25 mai 2017, orele 18:00, evenimentul omagial „Trepte spre cota 90”, în sala Mircea Eliade a Bibliotecii Naționale din București.
Evenimentul, de autentică istorie, este strâns legat de sărbatoarea creștin-ortodoxă a Înălțării Domnului și Ziua Eroilor Neamului, dar și de „Anul comemorativ al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului” în Patriarhia Română.
Dezbaterile și alocuțiunile vor fi ocazionate de edițiile aniversare ale romanelor-document Lupta și Jertfa ale scriitorului Dan Lucinescu, om de știință, inventator, fost deținut politic, fondator și președinte onorific al Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca. Invitații, membrii și prietenii fundației vor celebra alături de domnul Lucinescu împlinirea venerabilei vârste de 90 de ani.

The following two tabs change content below.
Claudiu Târziu

Claudiu Târziu

Jurnalist, scriitor şi editor (n. 1973, Bacău). Preşedinte al Asociaţiei “Rost” din Bucureşti şi director al editurii omonime.
Claudiu Târziu

Ultimele articole de Claudiu Târziu (toate)

1 thought on “Omagiu unui luptător anticomunist: Dan Lucinescu

  1. Frumoasa varsta!Sa ai toate brevetele de zbor la 25 de ani,sa te intalnesti cu parintele Arsenie in fata si in Duh, sa faci razboiul comunist in laboratoarele lui,sa inventezi aparate revolutionare asta da viata.Doua lucruri as vrea sa intreb pe domnul Dan: Ce regreta si pentru ce se bucura?

Spune-ți părerea