Ceaușescu nu a fost o greșeală

Cu destule emoții, PSD Dragnea a reușit să demită guvernul PSD Grindeanu-Ponta. Vasta majoritate a  parlamentarilor PSD n-au mișcat în front și au votat așa cum le-a cerut președintele condamnat penal al PSD, Liviu Dragnea.

Acest lucru m-a făcut să realizez că Ceaușescu nu a fost o greșeală în România. Măcar pe vremea lui Ceaușescu era dictatură și oricine îndrăznea să se revolte era imediat redus la tăcere. Pe vremea aceea nu exista opoziție de nici un fel, nici partide, nici televiziuni, nici posturi de radio sau ziare care să îndrăznească să critice acțiunile marelui cârmaci.

Acum măcar avem libertatea de expresie, avem și alte voci care se fac auzite fără frica că ar putea fi reduse la tăcere. Și-l avem pe Liviu Dragnea, cel ce a reușit să-și clădească o avere fabuloasă dintr-un salariu de bugetar, un individ cu porniri dictatoriale, deja condamnat penal pentru fraude electorale și judecat pentru instigare la abuz în serviciu. Orice observator neutru, și nu doar neutru, realizează că persoana Liviu Dragnea și grupul din jurul său sunt toxice pentru România. Cu siguranță că de acest lucru sunt conștienți și mulți membri și parlamentari PSD. Cu toate acestea, prea puțini se revoltă. Doar negocierile sale cu UDMR, gruparea antiromânească din Parlamentul României, de vânzare a Transilvaniei au făcut ca unii parlamentari PSD din Ardeal să se revolte. Imediat ce Dragnea a bătut în retragere, aceiași parlamentari au șters cu buretele tentativa de trădare a acestuia și i-au redevenit soldați credincioși votând așa cum le-a cerut președintele condamnat penal al PSD.

Pentru mine toate aceste lucruri țin de domeniul incredibilului. Un partid de oameni responsabili ar fi profitat de ocazie și s-ar fi debarasat de Liviu Dragnea și de anturajul său. Din păcate nu s-a întâmplat asta. Dragnea și slugile sale și-au întărit poziția în PSD.

Singurul lucru pozitiv ar fi dacă măcar o parte dintre votanții PSD, mai ales cei naționaliști, s-ar trezi la realitate și la viitoarele alegeri n-ar mai vota cu partidul unuia care a fost dispus să vândă Transilvania doar pentru a-și rezolva problemele penale.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Ceaușescu nu a fost o greșeală”

  1. realitatea seaca e ca nu stie nimeni cati au vota REAL macrogruparea malefica, in prezent nu exista instrumentele care sa securizeze INTEGRAL procesul votarii. Cine crede ca nu se pot preta la orice e mic copil.

Comentariile sunt închise.