Corectitudinea politică, ideologia extremistă a secolului XXI

Stânga globalistă susține cu orice ocazie ca nu e nimic rău cu corectitudinea politică, că e chiar necesară și binevenită. Doar că în ultima vreme, mai ales din momentul alegerii lui Donald Trump președinte al SUA, corectitudinea politică a luat-o razna. Statui care existau de zeci de ani au devenit, deodată, indezirabile. Și stânga s-a pus cu frenezie pe dărâmat. Nu că ar fi o surpriză, doar asta fac dintotdeauna. Să ne amintim de Revoluția Franceză, Revoluția Bolșevică sau de Războiul Civil din Spania în care bisericile și monumentele religioase au fost incendiate sau dărâmate cu o pasiune demnă de o cauză mai bună.

În prezent frenezia aceasta a fost preluată de musulmani, care fac tot posibilul să șteargă de pe fața pământului orice simbol creștin. Să ne mirăm atunci că stânga globalistă este susținătoarea cea mai entuziastă a islamizării Europei Creștine?

În urmă cu câteva zile scriam despre cazul unui comentator sportiv de origine asiatică înlocuit de la pupitrul unui meci de fotbal american pe motiv că numele său, Robert Lee, este același cu al generalului Robert E. Lee, comandantul armatei confederate în timpul Războiului Civil American.

Iată că acum ne vin alte vești similare de peste Ocean:

„Pe aripile vântului”, film devenit clasic și considerat de mulți a o capodoperă a cinematografiei, câștigător a 10 premii Oscar, a fost retras dintr-un cinematograf american pe motiv că ar fi rasist! Acțiunea filmului se desfășoară în perioada Razboiului Civil din America și prezintă realitatea din perioada respectivă.

Primarul orașului New York, Bill De Blasio, se gândește foarte serios la îndepărtarea statuii lui Cristofor Columb, cel creditat cu descoperirea continentului american, pe motiv că descoperirea sa a dus la ocuparea Americii de coloniștii europeni. Și acesta e doar primul pas. Același primar de stânga anunță că va inventaria toate monumentele și statuile din New York și că le va îndepărta pe toate cele ce au cea mai mică urmă de controversă.

Statuia lui Cristofor Columb din New York

Nici primarul orașului Chicago, Rham Emanuel, tot de stânga, nu se lasă mai prejos. Acesta este gata să schimbe numele unei străzi, Balbo, și să îndepărteze monumentul cu același nume, pe motiv că a fost dăruit orașului Chicago de Benito Mussolini în 1993. Monumentul Balbo nici măcar nu e o statuie a unei personalități controversate, este o coloană antică, veche de peste 2.000 de ani, care a fost dăruită orașului Chicago cu ocazia zborului generalului Italo Balbo la Târgul Internațional desfășurat în acest oraș în 1933.

Monumentul Balbo din Chicago

La noi gardienii corectitudinii politice sunt cei de la Institul antinațional Ellie Wiesel, responsabili cu ștergerea oricăror urme de demnitate națională din istoria noastră.

Stânga a luat-o razna, e clar pentru orice observator de bună credință. În numele corectitudinii politice, stânga șterge sau modifică istoria și pune în pericol mortal civilizația europeană. Reguli vechi de mii de ani, de bun simț, sunt rescrise. Căsătoria, care de milenii a însemnat uniunea dintre bărbat și femeie, nu mai înseamnă nimic pentru ei. Dacă îndrăznești să o aperi ești imediat catalogat drept extremist și homofob. Încearcă chiar să-ti explice că ești paranoic, că nici nu se pune problema de legalizare a căsătoriilor homosexuale în România, că nimeni nu a cerut așa ceva și că nici nu se pot oficializa asemenea relații în România pentru că acestea sunt interzise explicit în Codul Civil.

De aceea este important să se desfășoare referendumul propus de Coaliția pentru Familie. Stânga nu se lasă și, dacă nu acționăm acum, tăvălugul corectitudinii politice ne va distruge și pe noi.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Corectitudinea politică, ideologia extremistă a secolului XXI”

Comentariile sunt închise.