Adevărata fața a activiștilor LGBT

Nu doar în România se pregătește un referendum pe tema definirii căsătoriei ci și în Australia. În țara de la antipozi referendumul se va desfășura prin corespondență la începutul anului viitor, cetățenii fiind întrebați dacă sunt de acord cu promulgarea unei legi care să permită „căsătoriile” homosexuale.

Atât susținătorii cât și opozanții încearcă în această perioadă să-și promoveze punctul de vedere. În acest sens, un grup de studenți creștini de la Universitatea din Sydney au deschis în campusul universitar un punct de informare în favoarea opozanților legii care să permită „căsătoriile” homosexuale. Mesajul pe care doreau să-l transmită era că „este în regulă să spui nu„, adică să nu fi de acord cu promulgarea unei asemenea legi. Nu a durat mult până când au fost asaltați și agresați, atât verbal cât și fizic, de activiștii LGBT. Nu au lipsit vandalismele și apelativele de „bigoți”, „homofobi”, „neonaziști”, „jeguri umane” etc.

Cam asta este lumea pe care o visează neomarxiștii iubitori de drepturi egale pentru toți, cam așa arată libertatea de gândire și de exprimare în concepția lor. Exact ca în comunism, pe hârtie ai toate drepturile, în realitate ai doar dreptul de a fi de acord cu poziția oficială. Dacă îndrăznești să ai o altă părere devii imediat dușman al poporului și ești imediat pedepsit.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost