Doctorul agramat din fruntea Institutului antiromânesc Elie Wiesel

La prima citire, cartea de vizită a lui Alexandru Florian, directorul Institutului antiromânesc Elie Wiesel, impune un pic de respect: profesor universitar, doctor în filosofie și științe politice. Te-ai aștepta să aibă coerență în exprimare, să poată transmite cu ușurință un mesaj. Doar nu e greu, o mulțime de persoane fără studii universitare sau fără titluri de doctor reușesc acest lucru fără efort pentru că toate acestea se învață în scoala primară. Nu e cazul profesorului universitar doctor Alexandru Florian.

În cadrul unei conferințe organizate de Ministerul Afacerilor Externe, Institutul „Elie Wiesel” și Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale pe o temă dragă neomarxismului corect politic, respectiv „discursul care incită la ură”, profesorul universitar doctor Alexandru Florian s-a adresat cam așa participanților:

„Suntem o țară eminamente ortodoxă, însă în ultima perioadă Biserica Ortodoxă Română, prin promovarea sau susținerea unor mesaje legate de promovarea unor mesaje legate de simbolistica mișcării legionare (s.n.), nu face altceva decât să susțină organizații extremiste, să le dea apă la moară și în mod implicit să se îndepărteze de valorile democrației valorile respectării celuilalt” (sursa)

Că domnul profesor universitar doctor Alexandru Florian aberează n-ar fi o problemă dacă ar face-o pe Facebook, de exemplu, în timpul său liber. Problema e că guvernul României nu doar că-i acordă atenție dar îi și finanțează activitatea antiromânească.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Doctorul agramat din fruntea Institutului antiromânesc Elie Wiesel”

  1. Daca nu alegem ortodocsi in toate functiile – la Consiliile locale, judetene, Primari, Presedintii Consiliilor Judetene … in Parlament si ca Presedinte nu vom avea nici o posibilitate sa extirpam acest cancer semitic prin care s-a jidanit lumea de atata căzărime!
    De aceeasi parte anti-romanească sint papistasii, sectantii – protestanti si neo-protestanti care tot o „jidănire” spirituală propagă…, musulmanii si mozaicii au oricum pozitie arogant-distructiva, ce zic eu, … criminala impotriva celor care nu-s „ca ei”…., atei, hinduisti – cu yoghinii in frunte … si toate facaturile care pretind ca „avem acelasi Dumnezeu” si ca tot omu’ „merita” si se mantuieste, pe oriunde ar apuca-o…

    Sa ne spuna psihopatu’ asta care manaca banii victimei, nu doar ii mananca sufletu’… cum sta treaba cu scosul sangelui din copiii crestini (in primul rand) omorati ritualic pentru „matzoh” in scopuri magice (adica demonice, ei fiind de fapt Luciferieni, satanisti!):
    „Jewish Occult Murders”
    http://antimatrix.org/Convert/Books/Matt_Hale/Jewish_Occult_Murders/Jewish_Occult_Murder.html#vicious_murder_of_Father_Thomas
    ––
    Ca sa distruga pe cei care arata cu ce se ocupa ei, au infiintat organizatia terorista B’nai B’rith si „baga bani” pentru plata cozilor de topor din fondul „the Alilath Seker (‘fund for bloody calumnies’)”.
    Despre aste sa suiere vipera, nu din improscarea cu venin a celor care i-a gazduit banda de talmudisti babilonieni.

  2. De luat aminte cu ce viclenie se lucreaza la implementarea comunismului albastru la seductia sistemului antihristic.Aceasi metode alte haine.,,Revolutia,, bolsevica a venit cu falsa mila sociala si cu senilile si catusele pe cioalanele romanilor in cazul nostru, prin borfasii mahalalelor facuti primari,tortionari sau popi la apelul bocancilor.Tot ei cei ce au incercat sa ne distruga ca neam vin acum prin urmasii lor sa ne salveze de extremism cu elucubratii europene.Demonic de viclean nu?
    ,,Revolutia,, antihrista apare cu diplome europene, americane cu corectitudinea legii si politicii.Cand antihristul va inaugura sistemul lui demonic va mai interesa pe cineva ce este legal sau ilegal,extremist sau nu?Inapoia mea satana!Aveti prea mult sange pe voi sa nu fiti obervati, soldatei antihristi!.Sa vedem daca o sa va rabde pamantul acesta ce musteste de sfintenie pentru noi si de remuscare sau foc pentru voi.Va schimbati fetele ca semaforu insa sangele parintilor nostri este asupra voastra cum cel al lui Hristos este pe neamul vostru iudeu.Sa vedem daca moartea din care poporul roman va invia, va mai fi timp de inviere si pentru alte popoare ucise sau spurcaciunea se va arata.Voi politruci ai lui antihrist ati ratat si invierea si sensul vostru pe pamant,dar inca nu este plin paharul.
    Astept acea armata de ostasi români ai lui Hristos condusi de Maica Domnului de care va tremura si antihrist.Inca nu este concentrata ci este instruita in taina se pregateste din umbra,pentru ca nici papusarii nu au aparut cu mesia lor..Ai arunca pe cateii de mingi sa ne oboseasca,sa ne infrice sa ne scada vigilenta.Numai asa ne antrenam pentru lupta finala insa va avem in linia de catare si nu uitati nu aveti voi atatea morti din cate ne poate invia Hristos.

Comentariile sunt închise.