Conferință despre frică a psihologului Daniel Fusărea

Sîmbătă, 9 Decembrie a.c., între orele 9.00 și 17.00, la Hotel Capital Plaza București (B-dul Iancu de Hunedoara nr, 54), va avea loc conferința ”frica noastră cea de toate zilele”, ținută de psihologul Daniel Fusărea, fondatorul școlii de coaching și dezvoltare personală din România.

Biletele se pot rezerva de aici.

Ca să vă faceți o idee despre conferință, vă recomandăm să citiți interviul de aici.

Frica este mecanismul nostru de supraviețuire la o amenințare reală, concretă. Ea declanșează instinctul de supraviețuire în situația în care suntem atacați, într-un incendiu, cutremur sau alte circumstanțe care necesită o reacție imediată, care este una instinctivă.
Frica aceasta ne salvează viața.
Există însă și ”frica noastră cea de toate zilele” care ne distruge viața: este emoția generată de minte în situații incerte și care se transformă în proiecțiile pe care le facem despre viitor, susținute de evenimente din trecut în care găsim diverse legături.
Când conștientizăm toate acestea, când putem să ne distanțăm și să ”vedem” scenariul pe care l-a țesut mintea noastră, putem alege dacă ”îl cumpărăm” sau nu acest scenariu, dacă îl credem sau realizăm că este doar creația minții.
Ca părinți, ne întâlnim cu nenumărate situații care generează frică. Acestea depind de persoană și variază de la prudență la paranoia, trecând prin diferite grade de intensitate: grijă, anxietate, panică, teroare.
Câte dintre aceste situații sunt reale și câte sunt doar scenarii create de mintea noastră?
Care sunt fricile părinților care împiedică dezvoltarea copilului?
Câte dintre fricile noastre le transmitem copiilor?
Haideți să vedem împreună ce putem face cu ”frica noastră cea de toate zilele”!


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Conferință despre frică a psihologului Daniel Fusărea”

Comentariile sunt închise.