Eveniment cultural: ”Vesnicia s-a nascut la sat”

Fundatia Crestina Parintele Arsenie Boca va invita la aniversarea a 10 ani de prezenta in spatial socio-cultural romanesc. Evenimentul ”Vesnicia s-a nascut la sat” se va desfasura in data de 24 mai 2019, ora 18.30, in Aula Magna a Facultatii de Biotehnologii a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti .

Seara va ocaziona o serie de momente emotionante, rememorari si reintalniri, dar si unele alocutiuni speciale ocazionate de Anul Omagial al satului romanesc.  Pe subiectul satului romanesc si al figurilor emblematice ale acestui spatiu vor conferentia in cadrul evenimentului preotul Mihai Andrei Aldea, alaturi de scriitorul si publicistul Ciprian Voicila, sociolog la Muzeul National al Taranului Român.

Asteptam alaturi de noi in data de 24 mai, ora 18.30, Aula Magna a Facultatii de Biotehnologii (Campusul Facultatii de Agronomie, Bucuresti) pe cei pentru care valorile autentice si traditionale inca pastreaza o importanta aparte si pe cei pentru care crestinismul ortodox romanesc este un real stil de viata.

Despre Fundatia Crestina Parintele Arsenie Boca

Infiintata in anul 2009 cu binecuvantarea parintelui arhimandrit  Justin Parvu de la Manastirea Petru Voda, jud. Neamt, exponent de marca al marturisitorilor temnitelor comuniste, fundatia noastra a cautat sa urmeze in tot acest timp directiile stabilite la infiintare: promovarea valorilor romanesti si a spiritualitatii crestine; cunoasterea si promovarea elitelor nationale si a cultului eroilor, contributia efectiva la formarea civica, culturala si spirituala a noilor generatii si nu numai. Reusita acestor actiuni se datoreaza oamenilor deosebiti care s-au implicat de-a lungul timpului in misiunea noastra, membri, angajati sau voluntari.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost