Follow-up: Lansare „Sfântul Mare Mucenic Efrem cel Nou, tămăduitorul trupurilor şi al sufletelor”, volumul II (2019.09.14, Ambery Hall Lights)

În data de 14 septembrie 2019 a avut loc lansarea celui de-al doilea volum al cărţii „Sfântul Mare Mucenic Efrem cel Nou, tămăduitorul trupurilor şi al sufletelor”, la Ambery Hall Lights. Cartea este editată de Asociaţia „Sfântul Nicolae şi Sfântul Efrem cel Nou” şi cuprinde 100 de mărturii primite pe adresa asociaţiei, în ultimii trei ani.

Au vorbit la eveniment: pr. Vasile Dabija, Alexandra Svet (jurnalist), Radu Țincu (medic primar ATI, Spitalul Floreasca), Nicoleta Filip, Mirela Caracoti. Moderator: Nicoleta Țintea.

Mai jos, imagini și înregistrarea audio și video a evenimentului.

Înregistrarea video a evenimentului:

Vezi lista cu toate clipurile »

Album foto pe Google Photos »

Album foto pe Facebook »

Înregistrarea audio a evenimentului »

Despre carte:

Primul volum al cărţii, tipărit în anul 2016 a fost scos în patru ediţii (circa 9.500 de exemplare) şi a „călătorit” deja. A fost împărţit în spitale, biserici, mănăstiri, a fost dăruit tuturor celor care au nevoie de ajutor, beneficiarilor asociaţiei, dar şi celor care au cerut cartea. Volumul a ajuns în toate penitenciarele şi bibliotecile judeţene din România, iar tipărirea a fost posibilă, prin grija Sfântului Efrem cel Nou, cu ajutorul tuturor celor care au făcut o faptă de milostenie şi au donat bani pentru publicarea cărţii, altfel spus a fost susţinută numai din donaţiile făcute în contul asociaţiei.

Nădăjduim că şi cel de-al doilea volum care are 456 de pagini va avea „viaţă lungă” şi va călători cât mai mult, va ajunge în cât mai multe case, în cât mai multe saloane de spital şi mai ales, la cât mai multe inimi. Ne rugăm să aducă speranţă acolo unde există suferinţă sau alte neputinţe, necunoscute nouă.

Evenimentul a avut loc în cadrul restaurantului Ambery Hall Lights, situat pe Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22, în incinta clădirii Green Gate Offices. La restaurant se poate ajunge cu tramvaiul 32 de la Piaţa Unirii (3 staţii), iar de la Piaţa Chirigiu se mai merge 5 minute pe jos (cca 350 m). Mulţumim prietenei noastre, Andra Petrescu care a făcut posibilă organizarea evenimentului în această minunată locaţie.

Dacă doriţi să susţineţi editarea acestei cărţi, în cât mai multe exemplare se pot face donaţii în contul de pe site-ul asociației.

About Olivian Breda

Olivian Breda este freelancer în Digital Marketing.Expertiza lui este în SEO (Search Engine Optimization - optimizare pentru motoarele de căutare) / UX (user experience - experiența vizitatorilor) / WordPress (platformă realizare site-uri și bloguri). Cofondator lumeaseoppc.ro (evenimente pe tema SEO & PPC) și cetd.ro (Carte și blog dedicate brandingului medicilor).Pe plan personal, este interesat de dezvoltarea personală - evenimente, sport, viața sănătoasă, voluntariat, lecturi, filme, muzică.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost