Tabără de film pentru homosexuali, promovată la postul public Radio România Cultural

Postul public Radio România Cultural promovează evenimente destinate comunității LGBT, invitând ascultătorii la o tabără de film queer, un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

Dacă faci parte din comunitatea LGBTIQ+ și ți-ai dorit dintotdeauna să faci film, te așteptăm cu noi în tabăra de film queer ART200!, anunță Radio România Cultural, preluând un comunicat transmis de organizatori.

„Este important pentru noi să auzim voci diverse, așa că încurajăm participarea din cât mai multe orașe, atât din România, cât și din Republica Moldova. Noi vom oferi cazare, mese, transport, cursuri de film, echipament (dacă nu ai deja) și o comunitate care să te susțină- tu trebuie să vii cu o idee de film pe care vrei să o pui în aplicare”, se precizează în comunicat.

Informații despre proiect

Tabăra de film queer ART200 este un proiect cultural derulat de Asociația EasyEco și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Cu sprijinul: Asociația Accept, Google.org, Ambasada Suediei în România.

Parteneri: Asociația Quantic, Asociația Vira, British Council, Forumul Cultural Austriac, GENDERDOC-M, Institutul Goethe, Identity.Education, Colectiva Autonomă Macaz, Mad Pride, MozaiQ, Pride România, Rise Out, Festivalul Super, Vira Films.

Parteneri media: Films in Frame, CUTRA, Perspektiva, All About Romanian Cinema, Film Menu.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Tabără de film pentru homosexuali, promovată la postul public Radio România Cultural”

Comentariile sunt închise.