Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, prezent la „Marșul pentru viață” din Capitală (FOTO)

Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a participat, sâmbătă, 26 martie, la „Marșul pentru viață” din București.

„Am participat azi la marșul pentru viață din București. Adevărul, binele și frumosul își vor găsi mereu slujitori. Felicitări organizatorilor și recunoștință susținătorilor unui asemenea demers de conștientizare publică. Dumnezeu cu noi!”, a anunțat, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că „Marșul pentru viață”, aflat la cea de-a 12-a ediție națională, se desfășoară, sâmbătă, 26 martie, în București și în mai multe orașe din țară.

Știri pe subiect:

„Marșul pentru viață” 2022, în București și în întreaga țară

Marșul pentru viață, sâmbătă, 26 martie 2022. „Egalitate, echitate și sprijin- din prima secundă și întreaga viață”


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, prezent la „Marșul pentru viață” din Capitală (FOTO)”

  1. E bine ca ati participat. Dar in Romania e nevoie disperata de măsuri CONCRETE pentru cresterea natalității! Marsurile nu stiu cât mai ajuta în situatia în care ne aflam… Și ar trebui sprijinite nu numai familiile tinere la inceput de drum ci și cele numeroase ; exista familii cu 3, 4, 5 sau mai multi copii care locuiesc cu chirie dar la noi se ofera mai nou case pt refugiatii ucraineni.. Mamele eroine ar trebui sprijinite concret prin pensii pe viata pt a putea sa se ocupe de educatia copiilor.. Să dea Dumnezeu să ajungeti la guvernare pt. a putea lua măsurile care se impun! Doamne ajuta!

Comentariile sunt închise.