Campanie: 2% cu ROST

Dragi prieteni, măcar 2% din banii plătiţi de dvs. statului, ca impozit pe venit, pot fi cheltuiţi exact cum doriţi. Cu un rost! Nu irosiţi această ocazie! Nu e vorba de o donaţie sau o sponsorizare, ci de exercitarea unui drept.

Redirecţionaţi 2% din impozitul pe venit către Asociaţia ROST, dacă vreţi să susţineţi proiectele noastre aflate în derulare:

– Platforma de reacţie rapidă a Dreptei creştine www.rostonline.ro,

Editura ROST, axată pe cărţi despre istoria noastră recentă, rezistenţa anticomunistă, sfinţii închisorilor, valorile şi ideile Dreptei creştine de ieri şi de azi,

Filmul documentar În spatele cortinei de fier. Studiu de caz: România.

Procedura este simplă şi gratuită. Trebuie doar să completaţi cu datele personale, de mînă, cu majuscule şi să semnaţi:

Formularul 230, dacă în anul 2012 aţi realizat venituri din salarii şi asimilate acestora,

sau

Formularul 200, dacă în anul 2012 aţi obţinut venituri din alte surse (activităţi independente, cedarea folosinţei bunurilor, profesii liberale, drepturi de proprietate intelectuală etc).

Vă sînt necesare şi datele noastre:

Asociaţia ROST

Codul unic de identificare (codul fiscal): 12495302

Contul bancar în format IBAN: RO25BACX0000000107363250, deschis la Unicredit Ţiriac Bank, Sucursala Drumul Taberei – Bucureşti.

Nu este nevoie să precizaţi suma (instituţia fiscală o va calcula şi o va vira conform legii) şi nici să ataşaţi Fişa Fiscală.

Formularul completat se depune direct la registratura administraţiei financiare de care aparţineţi sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, pînă la data de 25 mai 2013. Adresele Administraţiilor Finanţelor Publice le găsiţi aici.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost