Protejarea minorilor în Federaţia Rusă şi propaganda gay, finanţată de C.E.

Vara aceasta Duma de Stat a amendat legea care interzice activităţile care pot dăuna copiilor sau valorilor familiale din Federaţia Rusă. Amendamentul interzice desfăşurarea activităţilor care dăunează stării de bine fizice şi psihologice a minorilor, printre care se află şi propaganda pentru actele sexuale numite alternative (gay). Până acum legea interzicea promovarea activităţilor sexuale în rândul minorilor, cu referire doar la cele heterosexuale.

În mod similar legea interzice promovarea drogurilor, alcoolului, a jocurilor de noroc, a limbajului ofensator sau pornografic şi defăimarea valorilor familiale în rândul minorilor.

Legea a provocat vâlvă în Occident şi o serie de grupuri de propagandă gay au anunţat că vor susţine boicotarea Jocurilor Olimpice de la Soci din 2014 întrucât consideră legea discriminatorie la adresa lor.

Totuşi această lege nu interzice comportamentul sexual gay. Federaţia Rusă a dezincriminat sodomia în 1993. Persoanele LGBTI se pot constitui în asociaţii, se pot manifesta public şi pot organiza evenimente. Legea nu permite ca statul să interfere în viaţa privată a cetăţenilor, are doar efecte administrative, şi nu penale şi, ca toate legile Federaţiei Ruse, se află sub supravegherea Curţii Europene a Drepturilor Omului. Scopul legii, protejarea minorilor de imagini şi informaţii ce le-ar putea dăuna, respectă jurisprudenţa Consiliului Europei.

Mass media şi o serie de activişti ai propagandei gay au prezentat de multe ori distorsionat legea si au lăsat să se înţeleagă că homosexualii din Federaţie riscă în orice clipă să fie arestaţi, aşa cum reiese din scrisoarea actorului Stephen Fry şi reportajul de pe CNN, doar două exemple.

ILGA-Europe, o organizaţie umbrelă pentru asociaţiile de lobby ale subculturii LGBTI, a emis ieri un comunicat către Comisia Europeană în care îi cere preşedintelui Hermann Van Rompuy să ia o poziţie la summit-ul G20 din sept. de la St. Petersburg, referitoare la criza drepturilor omului din Federaţia Rusă.

Din 2001 ILGA-Europe este finanţată în principal de Comisia Europeană.

Reacţia produsă de amendarea acestei legi în rândul asociaţiilor LGBTI şi al presei oferă un argument în plus celor care susţin că agenda secretă a propagandei gay este legalizarea pedofiliei – cel puţin în UE, care o şi finanţează.

 

Alina Ioana Dida

About Alina Ioana Dida

Medic, publicist şi traducător. A tradus "Revoluţia franceză", de Albert Soboul, apărută în 2009 la Editura Prietenii Cărţii (Bucureşti).

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Protejarea minorilor în Federaţia Rusă şi propaganda gay, finanţată de C.E.”

  1. culmea este ca protejarea lgtb-istilor are prioritate in fata protejarii copiilor in UE.. emisiuni precum Deutschland sucht den Superstar sunt moderate de travestiti penibili cu scopul clar de a ii spala pe creier pe copii…

Comentariile sunt închise.