Unul dintre teroriștii ISIS uciși la Paris era „refugiat”

Asupra unuia din cadavrele teroriștilor care au executat atacurile din seara de 13 noiembrie 2015 din capitala Franței a fost descoperit un pașaport sirian și unul egiptean. Acest lucru a permis autorităților grecești să confirme că un „refugiat” sirian a folosit pașaportul respectiv în cursul lunii octombrie cînd a fost luat în evidență pe insula Leros.

Din păcate previziunile noastre cele mai negre par să se confirme. Invazia islamică a Europei este folosită de ISIS ca un cal troian pentru a-și infiltra oamenii pe bătrînul continent. Oare cîți alți teroriști stau incă ascunși prin orașele europene așteptînd momentul să declanșeze noi atacuri?

Oare se vor deștepta la realitate autoritățile române măcar acum și vor refuza cotele de „refugiați” impuse de la Bruxelles? Dar cei ce susțin construirea marii moschei în București?

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Unul dintre teroriștii ISIS uciși la Paris era „refugiat””

  1. bun, au mai trecut vreun milion Mediterana anul asta. Daca se uita autorul in jurul sau la un milion de oameni cati infractori va gasi?

    • Infractori gasesti o multime. Problema e ca astia nu sint infractori, sint teroristi. Si, din pacate, sint doar virful aisbergului.

  2. Ma tem ca nu avem capacitatea instrumentala de a filtra. Si inca sper ca exista putinta de a trata problema la sursa.

Comentariile sunt închise.