Ce mai cumpără nemții: spray-uri cu piper

De cele mai multe ori căutările Google sînt un barometru obiectiv al stării de spirit dintr-o anumită țară. Imediat ce s-a aflat despre atacurile „refugiaților” musulmani asupra femeilor din noaptea de Revelion, interesul nemților pentru spray-uri cu piper a explodat, așa cum se vede în graficul de mai sus, preluat din Frankfurter Allgemeine Zeitung.

În ultimele zile cele mai multe căutări și-au avut originea în regiunile din jurul orașelor Koln și Hamburg, orașe unde „refugiații” musulmani moderați au arătat cît de mult apreciază ospitalitatea germană oferind, în schimb, „dragoste” cu forța nemțoaicelor.

Același lucru este valabil și pentru site-ul Amazon, gigantul comerțului electronic, unde, la categoria „Sport și timp liber”, primele 12 cele mai vîndute produse sînt diferite spray-uri cu piper.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Ce mai cumpără nemții: spray-uri cu piper”

  1. Daca informatia este reala, inseamna ca nemtii s-au prostit.
    Cand cu oribila daravera m-am intrebat ce faceau barbatii care insoteau doamnele violentate. Oare s-au imbatat in asa un hal inainte de miezul noptii, incat nu au mai fost capabili sa isi apere prietenele, sotiile, fiicele?
    In urma cu doua zile, un post de televiziune german prezenta cazul unui tata care la iesirea dintr-un bar si-a vazut copila brutalizata. Din pricina socului, surprizei, acel barbat cat camionul, nu a putut-o apara..Ceva-ceva nu pare in regula..
    La ce folosesc spray-urile cu piper, insecticide, vopsea, zeama de ardei iute, ulei pentru degripat mecanisme, cand esti atacata de mai multe persoane? De krav-maga nu au auzit nemtoaicele?

Comentariile sunt închise.