Parlamentul Israelului respinge drepturile LGBT-iştilor

După cum ne anunţă ziarul israelian Haaretz, parlamentul israelian a respins săptămâna trecută mai multe proiecte de lege care promovau „drepturile LGBT-iştilor”. Proiectele respinse includeau măsuri pentru stabilirea de uniuni civile, prevedeau beneficii guvernamentale pentru partenerii de acelaşi sex ai soldaţilor căzuţi în luptă, interziceau terapia pentru conversia homosexualilor etc. Respingerea a venit la doar o zi după primele manifestări dedicate drepturilor LGBT-iştilor.

Mai multe aici.

2 comentarii la „Parlamentul Israelului respinge drepturile LGBT-iştilor

  1. Proiectele respinse includeau măsuri pentru stabilirea de uniuni civile, prevedeau beneficii guvernamentale pentru partenerii de acelaşi sex ai soldaţilor căzuţi în luptă, interziceau terapia pentru conversia homosexualilor etc. Respingerea a venit la doar o zi după primele manifestări dedicate drepturilor LGBT-iştilor.

    Surprinzatoare lipsa de pragmatism a israelienilor.
    Nu pot sa-i suspectez de lipsa de gandire istorica, ca atare cum pot ignora vechimea de cand lumea a homosexualitatii ?! La fel, cum pot legitima aiureala cu „terapia de conversie” ?
    Vreau si eu sa vad un singur barbat homosexual caruia, in urma unui tratament medical/psihologic, realmente sa-i placa femeia. E impotriva firii 🙂

    Interzicerea uniunilor civile si mai ales a beneficiilor destinate partenerilor gay-lor cazuti in lupta interesului national e o magarie nepractica care-mi aduce aminte de ignorarea sacrificiilor evreilor romani pe frontul Razboiului de Independenta de catre nationalistii romani ai timpului :).

Spune-ți părerea