Norocul turistului: Dragnea și-a făcut gratuit o fotografie de un milion de dolari

Domnul Liviu Dragnea anunța ieri pe Facebook că s-a întâlnit și a discutat cu noul președinte al SUA, Donald Trump, în timpul unei cine restrânse:

Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump.

I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre #România și #SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: „We will make it happen! Romania is important for us!”
A fost un dialog cald și deschis. (Liviu Dragnea)

Realitatea este că domnii Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu s-au aflat la locul potrivit, la momentul potrivit. Donald Trump deține hotelul Trump International din Washington unde a făcut o scurtă oprire surpriză care a durat aproximativ 30 de minute. Oaspeții hotelului, printre care și cei doi demnitari români, au avut șansa să se pozeze cu acesta.

O doamnă din Florida, Jenna Setticasi, a postat chiar și un scurt clip video de la întâlnirea respectivă:

Și una din însoțitoarele acesteia, Michelle Roser-Seiz, a distribuit fotografia sa alături de Donald Trump, fotografie cu mult mai reușita decât oricare din cele postate de domnul Liviu Dragnea:

Iar la final consumația de $1.000 de dolari a doamnei Jenna Setticasi și a însoțitorilor săi a fost plătită tot de noul președinte al SUA, Donald Trump:

Iată și fotografia postată de o altă participantă la cina „în format restrâns” a lui Liviu Dragnea:

Cam acesta este adevărul despre întâlnirea „în format restrâns” a lui Liviu Dragnea cu Donald Trump. La o cină așa cum sugerează demnitarul român nu se intră fără o donație serioasă. Iar fotografiile de la un asemenea eveniment sunt făcute profesionist, nu cu telefonul mobil.

The following two tabs change content below.

Tudor Marincu

Ultimele articole de Tudor Marincu (toate)

3 thoughts on “Norocul turistului: Dragnea și-a făcut gratuit o fotografie de un milion de dolari

  1. Lasati oameni buni jucaria copiilor ca daca o luati o sa starpeasca.Oare ar fi rau?Cea mai penala aparitie publica dintre politicieni a avut-o cabinetul lui Ponta in 2012,cand au mers la cersit dolari la penticostali in America pentru campanie.
    Doamne ajuta-ne sa scapam de aceste blesteme si sa invatam sa nu mai repetam greselile din trecut!Nu stiu daca a fost o dreptate divina faptul ca Dorel Popa din Arad nu mai este printre pamanteni insa realitatea este dureroasa ca a plecat unde…., Domnul cu mila.

  2. Important nu este efortul lui Dragnea , de a isi consolida o imagine nationala si internationala prin orice mijloc,chiar injurand printre dinti manifestatia tip ” mineriada ” dupa ideea demna a urmasului lui Iliescu, IMPORTANT ESTE CA INSTITUTIILE STATULUI CARE SE BAT SA AIBA IMAGINE , SA CONTROLEZE SI SA PUBLICE CINE A PLATIT POZA LUI DRAGNEA SI DE CE . Cu stima Analistul

Spune-ți părerea