Mitraliera, argumentul stângii democrate

În cursul zilei de ieri, în SUA, a avut loc un grav atentat la democrație. Un individ spălat pe creier de propaganda stângii, mare admirator al lui Rachel Maddow, o realizatoare TV lesbiană de la postul MSNBC, postul de casă al Partidului Democrat, a plănuit să omoare cât mai mulți membri republicani ai Congresului american.

Pentru aceasta, în cursul dimineții, înarmat cu o mitralieră de tipul AK-47, s-a deplasat la un teren de baseball unde politicienii republicani se pregăteau pentru un meci caritabil împotriva colegilor lor democrați. Printre politicienii republicani se afla și Steve Scalise, membru în conducerea Camerei Reprezentanților. În această calitate acesta era însoțit, pentru protecție, de doi polițiști înarmați. Acesta a fost și norocul parlamentarilor republicani altfel am fi vorbit astăzi despre un masacru. Pentru că asta era intenția ucigașului.

Ucigașul, James Hodgkinson, în vârstă de 66 de ani era suporter înfocat al fostului candidat la nominalizarea din partea Partidului Democrat la funcția de președinte al SUA, Bernie Sanders și un dușman declarat al președintelui Donald Trump pe care-l considera „trădător” care „trebuia eliminat”.

În schimbul de focuri dintre ucigaș și polițiștii americani, James Hodgkinson a fost rănit grav decedând ulterior la spital, dar nu înainte de a face patru victime printre care și Steve Scalise, aflat în stare critică după operație.

Nu cred că e de mirare că s-a ajuns aici. Să ne amintim de doar câteva dintre „exprimările artistice” ale stângii americane din ultimele luni:

Abia depusese Donald Trump jurământul de președinte că Madonna, într-un discurs la Washington cu prilejul marșului femeilor, spunea că visează la cum s-ar putea arunca în aer Casa Albă, reședința președintelui american.

Nu cu mult în urmă o altă admiratoare înfocată a lui Bernie Sanders, Kathy Griffin, o actriță ratată, a încărcat pe internet un clip în care sugera, nici mai mult, nici mai puțin decâț tăierea capului lui Donald Trump după modelul ISIS:

După același model, în urmă cu doar câteva zile, o trupă de teatru din New York, a pus în scenă o adaptare modernă a piesei de teatru a lui William Shakespeare, Iulius Cesar. Adaptarea constă în faptul că în rolul principal era practic Donald Trump care, în final, este asasinat.

Vă puteți imagina care ar fi fost reacțiile dacă exact aceleași lucruri s-ar fi produs pe vremea fostului președinte american, Barack Obama? Care ar fi fost acuzele? Rasism! Ură de clasă! Terorism! Acum toate acestea sunt „expresii artistice”.

Iată că toate aceste „expresii artistice” au dus la tentativă de crimă.

Cam asta este toleranța stângii, cam așa arată egalitatea pe care vor să ne-o bage pe gât cu forța, cam așa arată societatea propusă de ei, o societate în care ai voie să trăiești doar dacă ești de acord cu ei. Pentru noi, românii, nu cred că este o surpriză, doar am avut „fericirea” de a experimenta pe pielea noastră paradisul socialist.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Mitraliera, argumentul stângii democrate”

  1. Nihilsm,Marxism,Fascism,Bolsevism,Comunism,Terorism,Antihrist toate in unul ,stanga malefica!Avem sansa sa urcam la un alt nivel de existenta alegand dreapta sau sa alegem stanga si tot tacamul ei si atunci Atihristul va fi ultima trambita pentru adevaratii crestini.Ei vor rezista oricum se alege, rau va fi de cei ce nu cred.Vor devenii exact ce vor acesti oameni ce si-au vandut sufletul satanei.Cobai pentru placerea demonica urmata de suferinta vesnica.Sa ne trezim si sa umblam pana mai este lumina!

Comentariile sunt închise.