Mesaj către senatorii care au votat obligativitatea vaccinării

Legea vaccinării obligatorii a trecut „cu bine” prin Senat. Votul este tipic pentru populația românească și pentru conducătorii pe care îi merită, nu pentru poporul român: 99 – pentru vaccinarea obligatorie, 0 – abțineri, 1 – împotrivă.
Înțelegem din acest vot că populației din România îi place foarte mult ceva ce este obligatoriu. Votul acesta exprimă cel mai bine puterea anestezică a partidului unic de altădată. Ana Pauker, Dej și Ceaușescu s-ar fi bucurat să prindă aceste vremuri. Într-o problemă atît de spinoasă și controversată în întreaga lume, pentru senatorii români nu există dileme, ci numai certitudini.
Totuși există o avertizare: luăm la întîmplare prospectul românesc și israelian al vaccinului IMOVAX (Autorizație ANM 45962012). În prospectul românesc sînt consemnate două reacții adverse ușoare (cum s-ar zice: „bun vaccinul”), iar în prospectul din Israel al aceluiași vaccin și al aceluiași fabricant sînt 14 reacții adverse posibile, dintre care două sînt foarte grave, putînd evolua spre deces (reacție anafilactică și șoc anafilactic). De ce? Pentru simplu motiv că Statul Israel își protejează poporul, iar senatorii români – NU.
Cînd s-a lansat vaccinul Gardasil și Cervarix, Ministerul Sănătății a susținut cu tărie că nu există reacții adverse. Astăzi, după 10 ani, Tratatul de Imunologie al lui Yehuda Shoenfeld – marele imunolog de la Universitatea Tell Hashomer din Israel – arată că Centrele de Supraveghere Vaccinală au comunicat 21.301 reacții adverse dintre care 3310 reacții grave, incluzînd 69 decese.
Stimați senatori,
În prospectul mai multor vaccinuri din întreaga lume și în realitate apar reacții adverse grave: paralizii, encefalite, șocuri anafilactice, moarte subită. E bine să știți că după prima paralizie, sau primul deces postvaccinal din România, legea pe care v-ați dat-o singuri vă va apăra, dar conștiința dumneavoastră NU. Ea o să vă aducă aminte în fiecare zi de numele acelui copil. E bine să citiți cu atenție legea pe care ați aprobat-o. După procentul de la vot, ați votat-o, dar nu cred că ați citit-o.
Vă aduc aminte Art. 6: În „situații epidemiologice speciale vaccinarea va fi obligatorie pentru întreaga populație”, adică și pentru dumneavoastră. După rîvna și graba cu care ați votat-o, România este într-o situație epidemiologică specială: „mari” epidemii de rujeolă, cea mai mare incidență la cancerul de col uterin (a se vedea farsa HPV), tuberculoza de 10 ori mai incidentă în România decît media europeană etc. De aceea ar fi bine să vă prezentați la medicul de familie și „să vă ridicați mîneca spre vaccinare”, ca să ne convingeți că votul dumneavoastră a fost conform cu ceea ce v-a dictat conștiința.
Dacă într-o zi Directiva Europeană va trimite jandarmii înarmați cu seringi ca să vaccineze adulții și vă va încolona, vă rog respectuos să faceți un pas în față, fericiți că ați fost obligați să vă vaccinați și că a fost cea mai frumoasă zi din viața dumneavoastră. Curaj!!!
Pavel Chirilă

About Pavel Chirilă

Președintele Asociației „Christiana”, Bucureşti, și al Fundației „Sfînta Irina”, Voluntari, medic și publicist. Ultima carte publicată: ”Întîmplări din Biserică și Spital. Dialog consemnat de Răzvan Codrescu” (Ed. Christiana, București, 2014).

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Mesaj către senatorii care au votat obligativitatea vaccinării”

  1. Au reușit ei cu sarea iodată, cu asociațiile de proprietari pe cartier făcute prin hotărâre judecătorească, la fel şi membru al asociației tot prin hotărâre judecătorească, dacă ţi-au impus taxa pe țeavă la niște vechituri de peste 40 de ani care trebuiau înlocuite de prin anii 95, de ce nu ne-ar injecta precum Mengele pe evreii din lagărele de exterminare, așteptăm o hotărâre judecătorească prin care să ne facă pe toți blonzi cu ochii albaștri. Măcar comuniștii erau mai cinstiți, lucrau pe faţă, ăștia sunt şi curve, cică o fac spre binele nostru. La ce te poți aștepta la niște semianalfabeți cu diplome cumpărate, care au trecut pe lângă scoală. Ăștia eradichează sărăcia trimițând săracii în groapă.

  2. HRISTOS A ÎNVIAT !

    Felicitări Domnule Profesor !!! Excelent articol !

    Să fim pregătiți de reacție! Chiar să ieșim în stradă !!

Comentariile sunt închise.