Referendumul și Impostorii Democrației

Asistam la un fenomen istoric si la un paradox fara precedent. Anume: Referendumul din 6-7 octombrie 2018 este UNIC in istoria Romaniei din doua motive.

Primul

Este prima data (de la Cuza incoace) cand un referendum national este initiat de cetatenii Romaniei, nu de o autoritate a statului sau de o elita politica.

Da. Referendumul din 6-7 octombrie 2018 este o initiativa PUR CETATEANEASCA, „de la firul ierbii”, cum se mai spune.

Un demers exclusiv civic, inceput in anul 2015 de catre un comitet de initiativa neafiliat politic, care a coalizat spontan sute de organizatii civile (nu politice), sustinute de 80 de mii de voluntari (retineti cuvantul „voluntar” si cautati-l in dictionar ca sa-l intelegeti bine) si de 3 milioane de semnatari, cetateni ai Romaniei. O enorma coalizare civica in jurul unui principiu si al unei institutii fundamentale in societatile moderne si civilizate: casatoria.

Este demers pur democratic – si unic, repet, in istoria moderna a Romaniei – initiat in baza art.150 din Constitutia Romaniei. Demers care a parcurs in trei ani, in ciuda tuturor adversitatilor birocratice si politice, sub guvernari succesive si diferite, toate fazele procedurale prevazute de constitutie, inclusiv cea a aprobarii de catre parlament cu o larga majoritate (cel putin doua treimi din membrii parlamentului, spune constitutia) care a reunit nu doar membrii partidului la putere, ci si pe ai tuturor partidelor de opozitie.

Al doilea

Este prima data in istoria postdecembrista a Romaniei cand un demers democratic (in cel mai bun sens al cuvantului) si de o asemenea anvergura are ca PRINCIPAL INAMIC NU PARTIDELE PARLAMENTARE, CI „ELITA” MASS-MEDIA CONVENTIONALE SI INTELECTUALE pretins anticomuniste si antiPSD.

Aceasta „elita” academico-mediatica – exceptiile nu se numara, pentru ca de aia sunt exceptii – este prima care boicoteaza. Boicoteaza adevarul, boicotand astfel chiar fundamentele democratiei care se intemeiaza pe libertatea de exprimare si pe dreptului constitutional si fundamental la informare al oricarui cetatean.

Atata lipsa de respect fata de public si propriul popor, fata de propria profesie (jurnalistica sau intelectuala) si fata de mecanismele democratice n-am mai pomenit decat in epoca Ceausescu. Deosebirea fiind ca atunci traiam oficial in dictatura, iar oamenii stiau ca presa nu e libera si-i minte, in timp ce acum presa ii minte liber pe propria agenda oportunist-propagandista. La fel si „elita” intelectuala „justitiara” si „luptatoare pentru democratie si libertate”. Cu aceasta realizare vor intra in istorie toate personalitatile care s-au inregimentat in campania de boicotare a adevarului despre acest referendum: si-au dat plenar masura imposturii profesionale, morale si inelectuale.

Felicitari putinilor si marginalizatilor jurnalisti si intelectuali de referinta care nu s-au inregimentat in aceasta campanie impotriva mintii si bunului simt.

Felicitari tuturor cetatenilor si formatorilor de opinie independenti care, pe cont propriu, individual sau pe pagini colective online, se opun acestei veritabile blocade pe care „elita” mass-media isi intelectuala, prezenta direct sau prin postaci profesionisti/dioti utili si in media sociale, a ridicat-o impotriva adevarului despre referendum.

Felicitari tuturor celor care tin piept acestei sinistre campanii de propaganda anti-democratie, anti-libertate de exprimare, anti-libertate de informare si, nu in ultimul rand, anti-gandire. Pentru ca cele mai mari ineptii – lasa ca ce insulte, ce denigrari, ce abjectii – vin de pe 11 sseptembrie incoace fix din partea corifeilor presei si intelectualitatii pe „democratie, justitie si libertate”. Unii dintre ei au reusit performanta de a-si anula zilele astea toata credibilitatea si buna reputatie acumulata in zeci de ani de cariera publica respectabila.

Si acum va rog sa urmariti pana la capat si sa dati mai departe conferinta de presa a initiatorilor acestui referendum. Veti vedea si asculta aici ceea nu puteti vedea si asculta la tv, pentru ca de 12 zile, de cand a inceput, conform legii, campania DE INFORMARE despre referendum (nu campania electorala cum spun imbecili mediatici) exact initiatorilor le este blocat accesul la televiziunile si radiourile nationale, ba si locale, unde se desfasoara o campanie fara precedent de dezinformare/boicotare a dreptului democratic si constitutional al publicului la informare. Aveti rabdare pana la capat; va fi greu, va veti enerva si minuna pe parcurs, dar merita. Spre final veti afla cele mai importante adevaruri despre scopul acestui referendum:

Inchei cu un indemn vital: nu va lasati intimidati de impostorii si prostovanii „boicotului”, indiferent de nume si titlu. Ganditi cu capul vostru. O puteti face mult mai bine decat ei.

Dupa care mergeti si votati DA la referendum. Eu asta voi face, pentru ca ma itnereseaza sanatatea mintala si viitorul realmente democratic si liber al poporului din care fac parte. Liber de prostia si nebunia neocomunista [sexomarxista] cu care neispravitii erijati in elite intelectuale si mediatice incearca sa ne indoctrineaza copiii si tinerii.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost