Boicot la BCR din cauza propagandei homosexuale

Scrisoare deschisă legată de sponsorizarea de către ERSTE Foundation a propagandei homosexuale din România

În data de 17 Martie 2013 un grup de 50 de clienţi ai Băncii B.C.R. (Membră a Grupului ERSTE) şi-a manifestat dezacordul faţă de politicile ERSTE Foundation de a sprijini propaganda homosexuală în România. Aceştia au transmis o scrisoare către directorii BCR şi ERSTE Foundation în care au reamintit faptul că românii sunt conservatori şi construiesc relaţiile sociale într-un mod tradiţional, iar în centrul vieţii sociale, la români, se află Familia creştină, formată din bărbat şi femeie.  Semnatarii au cerut delimitarea pe viitor a ERSTE Foundation de sponsorizarea propagandei homosexuale în România.

La această scrisoare, în răspunsul primit în data de 22 Martie 2013, ERSTE Foundation şi-a reafirmat politica sa de investire a unei părţi a dividendelor obţinute din participaţia în cadrul grupului ERSTE către acţiuni de sprijin a diverselor minorităţi, printre care şi cea LGBT (Lesbianism-Gay-Bisexuali-Transsexuali) din România. Reamintim faptul că Banca Comercială Română este  parte componentă a Grupul austriac ERSTE, acesta fiind principalul acţionar al B.C.R. (93,57%).

Drept urmare, noi, clienţii B.C.R. semnatari ai acestei scrisori, ne afirmăm public dezaprobarea şi alegem să ne disociem de acţiunile ERSTE Foundation prin renunţarea la serviciile B.C.R..  În acest sens începând de astăzi, 27 Martie 2013, vom iniţia procedura de renunţare la serviciile B.C.R. pentru a nu sprijini altfel propaganda homosexuală din România sau din alte ţări.

Protestul nostru vizează excesele şi propaganda publică provocatoare şi agresivă de tip homosexual şi pedofil şi nu trebuie confundat cu intoleranţa sau condamnarea persoanelor cu alte orientări sexuale. Cei care cer înţelegere şi toleranţă din partea societăţii trebuie la rândul lor să înţeleagă şi să respecte valorile societăţii. Organizatorii evenimentului ”Luna istoriei LGBT (Lesbianism-Gay-Bisexuali-Transsexuali) nu au dat dovadă de respect faţă de aceste valori.

Cei care doresc se pot adăuga protestului nostru o pot face printr-un simplu comentariu aici sau la adresa [email protected] .

Semnatari:

 1. Asociaţia  Cercul Studenţesc ”Floarea de foc”
 2. Boambeş Andrei, economist
 3. Capsali Iulian, regizor
 4. Băndoiu Andreea Cosmina, lector universitar
 5. Caţa Iosif Dan, preot
 6. Damian Gabor, antreprenor
 7. Dan Castea, manager
 8. Gheorghe Holbea, profesor universitar
 9. Dumitrache Eduard, manager/preşedinte ong
 10. Dumitrache Ana Nicoleta, artist plastic
 11. Preda Felix, director IT
 12. Vastea Răzvan, director consultanţă
 13. Alina Ioana Dida, medic
 14. Floarea Carmen Irina, cercetător
 15. Mihaela Ursescu, consultant SAP
 16. Sfîrâiala Mirela, profesor
 17. Irina Sargov, arhitect
 18. Octavian Adrian Tabără, inginer
 19. Lenuţa Liana Gabor, economist
 20. Dobre Cristina, jurnalist
 21. Mihai Gafitescu, consilier principal
 22. Alexandru Agavriloae, arhitect
 23. Mihai Madalina-Andreea, asistent manager
 24. Iordan Florin, etnomuzicolog
 25. Mariana Kincses, economist
 26. Attila Kincses, administrator
 27. David Maricica, consilier
 28. David Emil, inginer
 29. David Bogdan, student
 30. David Emilian, economist
 31. Nicu Mihali, regizor
 32. Boia Mihaela
 33. Boia Eugen
 34. Marian Rotaru
 35. Bucur Adrian, freelancer
 36. Jerlăianu Marius, marketing
 37. Georgescu Ioana, profesor
 38. Georgescu Sever, profesor
 39. Diana Preda, consultant
 40. Voronca Stefan, redactor
 41. Dinca Leonid, pensionar
 42. Marola Victor, lector universitar
 43. Iulian Cacenschi, profesor
 44. Dumitrache Ion, medic veterinar
 45. Dulgheru Elena, jurnalist
 46. Mirea Sorin Alexandru, inginer
 47. Ababi  Raisa, farmacist
 48. Chitu Elena, asistent medical
 49. Dudu  Maria, asistent medical
 50. Zaharia Rodica, asistent medical
 51. Bilbie Ana-Maria, studenta
 52. Dopcea Ioan, microbiolog
 53. Asociaţia pentru Apărarea Familiei şi Copilului,
 54. Eduard Pascu, inginer
 55. Feghiu Mariana, medic veterinar
 56. Feghiu Adrian, medic veterinar

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „Boicot la BCR din cauza propagandei homosexuale”

 1. N-am stiut ca BCR sustine homosexualitatea!!! De maine incetez orice colaborare cu ei!

 2. STOP HOMOSEXUALITATII !!! Trezeste-te brav popor roman si stimat continent Europa , trebuie sa spunem un NU hotarat homosexualitatii , deoarece acesti derbedei tolerati la infinit , se vor urca cu nesimtire si cu bocancii peste capetele nostre cu scopul final sa distruga , institutia cea mai importanta a natiunii-FAMILIA-formata doar dintr-un barbat si o femeie. Ce trece peste aceasta normalitate lasata de Dumnezeu , inseamna pacat, faradelege , perversiune , nesimtire si derapaj de la moralitatea interioara si publica. Dorim Europa populata de familii heterosexuale formata din parinti si copii , ci nu de homosexuali. Trezeste-te brav popor roman si iesi in strada cand valorile morale , spirituale si traditionale sunt puse in pericol. Felicitari pentru cei 1.000.000 de francezi care au iesit in strada la Paris sa apere insitutia de baza a societatii-FAMILIA !!! http://www.crestin.ro , http://www.amecpenet.com , http://www.citestebiblia.com

 3. Am auzit odată o chestie care mi s-a părut tare:

  Nu există homosexuali care să nu fi făcut niciodată blestemăţia asta de păcat. Adică „platonici” sau „virgini”. Adică să simtă atracţie către bărbaţi şi să fie conştienţi de starea lor, dar să nu fi făcut şi nici să nu vrea să facă fapta cu pricina, din varii motive, religioase, morale, sentimentale etc.

  Noi creştinii ştim de ce nu există. Ptr că homosexualitatea se defineşte prin sex şi se rezumă la sex. Nu există în suflet ca tendinţă pură, adică independentă de orice faptă.

  De aceea cred că termenul „homosexual” e inadecvat. Vrea să definească fals un alt tip de om. „Sodomist” e mai corect spus, căci descrie o faptă şi-atât.

  Şi dezechilibrul hormonal nu e o explicaţie. Căci de la inversiunea hormonală până la sodomie e un drum foarte lung. Cât de la hancicap la păcat.

  Deci… fecioria se practică, voit sau nevoit, la bărbaţi şi la femei. Unde este fecioria la homosexuali?

Comentariile sunt închise.