Semnalul revoluției conservatoare

Dragi prieteni, în seara asta încetează campania electorală și vreau să vă mulțumesc din inimă tuturor celor care mă susțineți și care votați AUR.

Celor care rămîneți sceptici sau nemulțumiți îmi doresc să vă pot oferi, după 6 Decembrie, suficiente argumente ca să vă convingeți că v-ați înșelat.

Nu uitați că deschid lista AUR de la Senat pentru București, listă aflată la poziția 11 de pe buletinul de vot, pe pagina a treia.

Tot la poziția 11 de pe buletinul de vot se află și lista de candidați AUR la Camera Deputaților pentru București, deschisă de colegul și prietenul George Simion.

M-aș bucura ca Bucureștiul să dea semnalul revoluției noastre conservatoare, prin votul masiv prin care îl vom primi.

De asemenea, aș fi fericit ca o seamă dintre colegii noștri din țară să confirme preferința românilor pentru valoare, prin scorurile de excepție pe care le vor obține.

V-am făcut o ofertă electorală onestă și atractivă: intelectuali de marcă, activiști civici cu realizări importante, antreprenori inovativi și de succes, profesioniști desăvîrșiți din toate domeniile; români din țară și români din diaspora; listele sînt dominate de oameni tineri, care n-au mai făcut politică, dar nici celelalte generații n-au fost lăsate deoparte, își au reprezentanții lor de vîrf… Iar toți acești candidați susțin un proiect de țară bine articulat și dau dimensiunea voinței noastre politice de a-l pune în aplicare.

Am speranțe mari, justificate de semne clare, că AUR intră în Parlament cu un procentaj semnificativ. Am spus și repet, am putea lua între 10 și 15%. Dar pentru asta e nevoie de votul fiecăruia dintre dvs și de o bătălie crîncenă pentru a ne apăra voturile.

Imediat după validarea votului va începe adevărata luptă pentru ideile, valorile și principiile noastre. Una mult mai complicată, mai grea și de anduranță. În paralel, va trebui să ne construim partidul astfel încît să putem guverna peste patru ani.

Vedeți pe harta de mai jos pozițiile de pe buletinele de vot la care se află listele noastre în fiecare circumscripție.

Dumnezeu să ne ajute!

Claudiu Târziu

About Claudiu Târziu

Jurnalist, scriitor şi editor; cea mai recentă carte publicată: ”Rostul generației noastre. O perspectivă conservatoare asupra României postcomuniste” (Ed. Rost, București, 2019)

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost