Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, salută demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu: Așteptăm și demiterea lui Raed Arafat

Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a anunțat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că demiterea lui Vlad Voiculescu este doar un prim pas, fiind așteptată și demiterea lui Raed Arafat.

„Primim cu satisfacție vestea demiterii ministrului Vlad Voiculescu și a secretarului de Stat, Andreea Moldovan.

Așteptăm demiterea lui Raed Arafat, mult mai vinovat decât cei doi, pentru că se află la comanda tuturor restricțiilor impuse românilor de mai mult timp”, a spus liderul AUR, Claudiu Târziu.

Senatorul Claudiu Târziu a anunțat că a fost depusă plângere penală atât împotriva lui Voiculescu, cât și a lui Raed Arafat.

„Cineva trebuie să răspundă și nu doar politic pentru cât au suferit românii”, a subliniat Claudiu Târziu.

Reamintim că ministrul sănătății Vlad Voiculescu a fost demis, miercuri, de premierul Florin Cîțu, în urma discuțiilor avute cu Dan Barna, liderul USR PLUS. Dan Barna acesta va ocupa funcția de ministru interimar al sănătății.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, salută demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu: Așteptăm și demiterea lui Raed Arafat”

  1. Demiterea lui Arafat , oricat va fii de asteptata , nu se va intampla niciodata deoarece este ” piesa centrala ” , in actiunea ” covid „, este omul de legatura a mai multor structuri internationale cu interese majore in aceasta actiune si manipulare , iar noi ca tara suntem o entitate de nebagat in seama la vaccin piesa centrala a operatiunii , suntem numai consumatori nu producatori . restul este o poveste mediatica si politica.

Comentariile sunt închise.