Laura Dinu, vocea virală de la „Românii au talent”: Mesajul meu a ajuns la inimile oamenilor cu voia lui Dumnezeu și asta nu are nimic de-a face cu succesul

Laura Dinu, vocea virală de la „Românii au talent”, este convinsă că mesajul pe care l-a transmis prin cântec a ajuns la inimile oamenilor cu voia lui Dumnezeu, iar acest lucru nu are nimic de-a face cu succesul.

Ceea ce s-a întâmplat în urma difuzării momentului muzical la ProTV se încadrează la „minuni contemporane”, spune Laura Dinu într-un interviu acodat pentru Doxologia, adăugând că nu se aștepta la o astfel de reacție din partea oamenilor.

„Singura diferență notabilă între viața mea de dinainte şi după difuzarea momentului artistic la televizor constă în faptul că mă recunosc oamenii la biserică și petrec mai mult timp pe telefon, încercând să răspund miilor de mesaje primite de la telespectatori”, explică Laura Dinu.

Laura Dinu crede că arta este un pod de transmitere a tainelor, o scară care face legătura între Cer şi pământ. În plus, pentru Laura Dinu inspiraţia este un fenomen imposibil de controlat, întrucât tine de relaţia personală a fiecăruia cu Dumnezeu.

„Pe Dumnezeu Îl cunosc de mică, însă asta nu înseamnă că am ascultat mereu de El. Nu am ascultat și m-am încrezut în mine, adică m-am „auto-îndumnezeit”, implicit însingurat și separat de restul creației. Am suferit până când m-am întors cu capul plecat… Slavă Domnului pentru toate!”, mărturisește Laura Dinu.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost