Memoria eroilor români, batjocorită de reprezentanții Guvernului. Deputatul PNL, Alexandru Muraru, ilustrează mesajul transmis de Ziua Veteranilor de Război cu fotografia unui veteran sovietic

Reprezentantul Special al Guvernului României, deputatul PNL Alexandru Muraru, a batjocorit memoria eroilor români chiar de Ziua Veteranilor de Război, folosind în mesajul transmis oficial o fotografie cu un veteran sovietic.

„Veteranii de război reprezintă demnitatea în viață a poporului român. Oameni care au luptat pentru idealuri: suveranitate, libertate, integritate teritorială, națiune.

Astăzi îi sărbătorim și e un prilej de exprimare a recunoștinței pentru sacrifiicile (sic!) pe care le-au făcut. La mulți ani cu sănătate și viață lungă veteranilor din al doilea război mondial!”, își începe deputatul PNL mesajul transmis, joi, pe Facebook, de Ziua Veteranilor de Război.

Sursa foto: Alexandru Muraru/ Facebook

Mesajul este ilustrat cu o fotografie cu un veteran sovietic.

Sursa foto: Facebook

După mai bine de 24 de ore de la postare, Alexandru Muraru nu a revenit cu nicio precizare despre folosirea acestei fotografii, în schimb a șters, pe Facebook, comentariile care atrăgeau atenția asupra fotografiei cu veteranul sovietic.

Deputatul PNL, Alexandru Muraru, este reprezentant Special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Memoria eroilor români, batjocorită de reprezentanții Guvernului. Deputatul PNL, Alexandru Muraru, ilustrează mesajul transmis de Ziua Veteranilor de Război cu fotografia unui veteran sovietic”

Comentariile sunt închise.