ULTIMA ORĂ! Trei pacienţi au murit în urma unei defecțiuni la TIR-ul ATI de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti, care a dus la oprirea oxigenului

Cel puţin trei pacienţi au murit, în această seară, după ce au rămas fără oxigen, într-o unitate mobilă de Terapie Intensivă aflată la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti, anunță Antena3.

Potrivit sursei citate, totul s-a petrecut luni după-amiază, în jurul orei 17.00, la unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul Victor Babeş, acolo unde se aflau opt pacienţi bolnavi de COVID-19 şi care erau în stare gravă.

În urma unei erori la sistemul de oxigen al TIR-ului ce aparţine Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, ventilatoarele care îi ajuta pe pacienţi să trăiască s-au oprit.

Drept urmare, cel puţin trei pacienţi au murit, în timp ce ceilalţi cinci au fost transferaţi la alte spitale din Bucureşti.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


7 comentarii la „ULTIMA ORĂ! Trei pacienţi au murit în urma unei defecțiuni la TIR-ul ATI de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti, care a dus la oprirea oxigenului”

Comentariile sunt închise.