ULTIMA ORĂ! Trei pacienţi au murit în urma unei defecțiuni la TIR-ul ATI de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti, care a dus la oprirea oxigenului

Cel puţin trei pacienţi au murit, în această seară, după ce au rămas fără oxigen, într-o unitate mobilă de Terapie Intensivă aflată la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti, anunță Antena3.

Potrivit sursei citate, totul s-a petrecut luni după-amiază, în jurul orei 17.00, la unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul Victor Babeş, acolo unde se aflau opt pacienţi bolnavi de COVID-19 şi care erau în stare gravă.

În urma unei erori la sistemul de oxigen al TIR-ului ce aparţine Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, ventilatoarele care îi ajuta pe pacienţi să trăiască s-au oprit.

Drept urmare, cel puţin trei pacienţi au murit, în timp ce ceilalţi cinci au fost transferaţi la alte spitale din Bucureşti.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


7 comentarii la „ULTIMA ORĂ! Trei pacienţi au murit în urma unei defecțiuni la TIR-ul ATI de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti, care a dus la oprirea oxigenului”

Comentariile sunt închise.