Agenda LGBT, în Parlamentul României. Senatorii AUR au votat împotriva strategiei UE privind minoritățile sexuale

Senatorii AUR au votat, marți, în Senat, împotriva unei Comunicări din partea Comisiei Europene referitoare la  „Strategia privind egalitatea persoanelor LGBTIQ 2020- 2025”.

Împotriva acestei propuneri au mai votat 12 senatori PSD (din 47) și un neafiliat.  Totodată, 11 senatori s-au abținut (5 PSD și 6 UDMR).

„În ultimele luni au intrat în dezbaterea Parlamentului o mulțime de documente europene consultative pe tema minorităților sexuale. Și toate au fost aprobate cu entuziasm de majoritatea guvernamentală cot la cot cu PSD (…).

Toate astea după ce săptămâna trecută, noi, AUR, am declanșat o dezbatere furtunoasă pe subiect, atrăgând atenția că, prin astfel de documente, se urmărește crearea unor privilegii pe baza preferințelor sexuale, în dauna majorității și a moralei publice. COM-urile de la Comisie nu sînt legi, dar vor fi urmate de legi, dacă primesc aprobarea Parlamentelor naționale”, a anunțat, pe Facebook, co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Documentul este disponibil aici.

Reamintim că, săptămâna trecută, în Parlamentul României, au avut loc dezbateri aprinse privind ideologia de gen, în cadrul cărora AUR a confirmat că este singurul partid parlamentar care susține familia rezultată din uniunea bărbatului cu femeia și se exprimă categoric împotriva identității de gen.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Agenda LGBT, în Parlamentul României. Senatorii AUR au votat împotriva strategiei UE privind minoritățile sexuale”

Comentariile sunt închise.