NU ideologiei de gen!

În Parlamentul României, au avut loc, miercuri, dezbateri aprinse privind ideologia de gen, în cadrul cărora AUR a confirmat că este singurul partid parlamentar care susține familia rezultată din uniunea bărbatului cu femeia și se exprimă categoric împotriva „identității de gen”.

„Sub pretextul mistificator al „combaterii rolurilor și stereotipurilor de gen”, dar și al „emancipării femeilor”, senatorii Puterii au urlat ieri ca din gură de șarpe, în plenul Senatului, împotriva AUR, singurul partid parlamentar care susține neșovăielnic familia rezultată din uniunea bărbatului cu femeia și se exprimă categoric împotriva „identității de gen”.

Promovarea acestei aberații denumite „identitate de gen” și activismul agresiv al propagandiștilor LGBT fac parte din „prioritățile” asumate ale UE în plan extern, după cum ne informează Comisia Europeană. „Identitatea de gen” și celelalte dictate ideologice de sorginte stîngistă sunt profund discriminatorii și fundamental injuste!

Noi, AUR, respingem cu hotărîre răstălmăcirea rolurilor naturale. Nu există o altă familie autentică în afara celei întemeiate pe căsătoria dintre bărbat și femeie, a căror legătură creează viață.

Orice altceva este extremism și pervertire a ființei umane și rolului său așa cum a fost dat de Dumnezeu”, a scris, pe Facebook, co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „NU ideologiei de gen!”

  1. Dumnezeu să vă ajute să împiedicați răspândirea acestui cancer ”progresist” în această țară (pretins) ortodoxă.

Comentariile sunt închise.