Un fost halterofil s-a declarat femeie și a fost acceptat să participe la Olimpiada de la Tokyo, în competiția feminină!

Ce faci când ești bărbat, îți plac halterele, tragi de fiare de-ți sar coa…stele, dar nu reușești să câștigi niciun concurs? Păi ce să faci? Te faci femeie! Așa a procedat sportivul neozeelandez Gavin Hubbard, care, sătul să tot fie ciuca bătăilor la bărbați, a zis, vorba bancului, să încerce și la femei! Și să vezi minunea minunilor: de când e o „doamnă” (ce rotula ei!) și o cheamă Laurel Hubbard, fostul halterofil a început să câștige medalii pe bandă rulantă (inclusiv argintul la Campionatele Mondiale din 2017 și aurul la Jocurile Pacificului, în 2019). Pentru că, nu-i așa, una e să concurezi cu malaci de două sute de kile în viu și cu totul altceva să înfrunți femei mai delicate, de doar o sută!

Acest lucru a fost posibil deoarece Federația Internațională de Haltere a schimbat din mers criteriile de calificare la Olimpiada de la Tokyo, permițând, pentru prima oară în istorie, și participarea sportivilor care se declară transgender. Decizia a fost luată, se pare, la presiunea factorilor politici, a organizațiilor „progresiste” și a oengeurilor care luptă pentru ca fiecare individ să aibă ce sex dorește, în funcție de sportul practicat. Evident, nu toată lumea e mulțumită: principala favorită la competiția feminină de haltere de la Tokyo, belgianca Anna Vanbellinghen, a numit selectarea lui Hubbard „o glumă proastă” și a acuzat forurile sportive internaționale de lipsă de fair-play față de celelalte competitoare, născute femei. Iar o fostă halterofilă de top, neozeelandeza Tracey Lambrechts, a declarat: „Cu toții ne referim la egalitatea femeilor în sport dar în acest moment acea egalitate ne este luată. Au venit halterofile la mine și m-au întrebat – ce facem? Nu este corect ce se întâmplă, dar noi ce facem? Din păcate nu putem face nimic, fiindcă de fiecare dată când am vorbit ni s-a spus să tăcem.”

Și ce-ar mai fi de spus, când asemenea măsuri aberante, impuse de sus, ajung să devină reguli, când anormalitatea devine normă? Iată lumea visată de progresiști, iată „egalitatea” pe care ei o promovează, iată corectitudinea politică la apogeul ei, aplicată până și într-un domeniu atât de nobil ca sportul, unul dintre puținele pe care neomarxiștii și belemiștii nu apucaseră încă să le mânjească.

Văzând asemenea grozăvii, pe lângă frustrarea că nu e aer pe Marte, să emigrezi acolo, parcă te-ncearcă, pe undeva, și regretul că n-a avut și Federația Română de Fotbal ideea asta mai devreme: vă dați seama că dacă le declaram transgendere pe gimnastele noastre de aur și le băgam pe Arena Națională, în locul fătălăilor ăia împiedicați și îngenuncheați, de-și zic „tricolori”, acum defilam cu ele la EURO 2020 și aveam cea mai bună echipă de fotbal din Europa?


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Un fost halterofil s-a declarat femeie și a fost acceptat să participe la Olimpiada de la Tokyo, în competiția feminină!”

  1. ”Egalitate” vreți? ”Egalitate” veți avea. Deplină aplatizare și desființarea identității. Pentru că v-a plăcut ”toleranța” pe care o promovează președintele trădător Claun Johannis și cei ca el. (pesediști și useriști deopotrivă)

Comentariile sunt închise.